Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διήμερη επίσκεψη του Νίκου Παππά στην Αχαΐα- ΔΕΙΤΕ το πρόγραμμά του

Διήμερη επίσκεψη του Νίκου Παππά στην Αχ...

Συναντήσεις και συνεστίαση με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή την έλευση στην Πάτρα του πρώην υπουργού Νίκου Παππά στην Αχαΐα η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει τρεις δράσεις το ερχόμενο Σαββατοκυριάκο για την επικοινωνία των νέων μελών με τα υπάρχοντα και την επαφή με το μέλος της ηγεσίας του κόμματος.

Έτσι τα νέα και παλαιά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ καλούνται να συμμετάσχουν στις παρακάτω εκδηλώσεις:

1.      Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 5:30 μμ το απόγευμα ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας διοργανώνει εκδήλωση στο πλαίσιο του Φόρουμ Ανάπτυξης 2019 στο ξενοδοχείο «Αστήρ» με θέμα: Η συμβολή των νέων τεχνολογιών στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Οικονομίας και της Κοινωνίας με ομιλητή τον Νίκο Παππά, πρώην Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής και Τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

2.      Την ίδια μέρα το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στις 9:00 το βράδυ διοργανώνουμε συνεστίαση υποδοχής των νέων μελών στο κέντρο «Το Βελούχι», δίπλα από την πύλη της Αχαΐα Κλάους. Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ το άτομο.

Στη συνεστίαση θα παραβρεθεί και ο τέως υπουργός Νίκος Παππάς.

3. Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 πμ το πρωί διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας ανοιχτή Γενική συνέλευση στο Πνευματικό Κέντρο του Διακοφτού, με ομιλητή τον σύντροφο Νίκο Παππά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις