Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία στη Ρόδο – Νεκρός ο οδηγός ΙΧ που έπεσε στο λιμάνι

Τραγωδία στη Ρόδο – Νεκρός ο οδηγός ΙΧ π...

Δεν πρόλαβε να βγει από το όχημα

Τραγωδία με θύμα έναν άνδρα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στo τέρμα του μόλου στο λιμάνι της Ακαντιάς στην πόλη της Ρόδου. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε στη θάλασσα την ώρα που επιχειρούσε ελιγμό, και ο άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε σε αυτό.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε επίσης μία γυναίκα, η οποία κατάφερε να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού πριν το αυτοκίνητο βυθιστεί -και έτσι σώθηκε. Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από δύτη ενώ ήδη στον τόπο του συμβάντος βρίσκονται στελέχη του Λιμεναρχείου Ρόδου που έχουν επιληφθεί της υπόθεσης.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ αυτόπτες μάρτυρες, είδαν το αυτοκίνητο για κατεβαίνει μέχρι το τέλος του μώλου και τον οδηγό να επιχειρεί να κάνει αναστροφή. Εκεί, αφού έστριψε το αυτοκίνητο  φαίνεται ότι δεν έγινε καλός υπολογισμός με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει στη θάλασσα αφού είχε αναπτύξει σχετική ταχύτητα. Μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ γυναίκα που βρίσκονταν λίγο παραπέρα, είπε ότι άκουσε τον οδηγό να φωνάζει και να διαμαρτύρεται για το πόδι του. Το ίδιο δήλωσε και η συνεπιβάτιδα του αυτοκινήτου στους λιμενικούς στην διάρκεια της πρώτης κατάθεσής της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις