Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η καθοριστική "γνωριμία" του Πατρινού "Mr Milos" Κώστα Σπηλιάδη με το Αιγιώτικο "Ασπρολίθι"!

Η καθοριστική "γνωριμία" του Π...

Τον έπεισε για την μεγάλη αξία που κρύβουν οι ελληνικές πρώτες ύλες και τα ελληνικά προϊόντα!!...

Στη στιγμή που συνάντησε τον "Mr Milos" Κώστα Σπηλιάδη αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Facebook  ο γνωστός οινοποιός Άγγελος Ρούβαλης. Αφορμή το αφιέρωμα που έκανε η «Καθημερινή» στον Πατρινό ιδιοκτήτη των διάσημων σε όλο τον κόσμο εστιατορίων “Milos”.

«Αγαπητοί φίλοι/ες έχει έρθει καθώς φαίνεται η εποχή των εκμυστηρεύσεων» ανέφερε εξηγώντας ότι συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2004 σε γραφείο του Hilton όπου ο Κώστας Σπηλιάδης είχε εγκαταστήσει μια ομάδα 4-5 συνεργατών του και δούλευαν πυρετωδώς για να στηθεί το εν Αθήναις εστιατόριο Milos, εν όψει των Ολυμπιακών αγώνων.

Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Όταν άνοιξε η πόρτα μετά το προγραμματισμένο ραντεβού μας, ζήτησε από τους συνεργάτες του να αφήσουν τα μολύβια κάτω και αφού με σύστησε ως τον δημιουργό του κρασιού Ασπρολίθι, με άφησε άφωνο καθώς εκμυστηρεύθηκε πως η γευστική επαφή του με το κρασί αυτό πριν χρόνια στην Θεσσαλονίκη ήταν ένα από τα τρία πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής του καθώς τον έπεισε για την μεγάλη αξία που κρύβουν οι ελληνικές πρώτες ύλες και τα ελληνικά προϊόντα!!».

 Όπως είναι γνωστό το Ασπρολίθι παράγεται αποκλειστικά από την ελληνική ποικιλία Ροδίτης της ορεινής Αιγιαλείας.

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό BEST ο Κώστας Σπηλιάδης είχε αναφερθεί στη σημασία που δίνουν τα εστιατόρια του στις πρώτες ύλες.

«Οι πρώτες ύλες, είναι το κλειδί. Τα Κύθηρα, η Λήμνος, η Κάλυμνος, η Πρέβεζα, η Κρήτη, η Νάξος, η Κέρκυρα, η λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου είναι μερικά από τα μέρη όπου βρίσκουμε και παραλαμβάνουμε καθημερινά τα προϊ­όντα μας. Όπως επίσης και από άλλες μεσογειακές χώρες, κυρίως από Ισπανία και Πορτογαλία» είχε πει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight