Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τεχνητή Νοημοσύνη και καινοτομία από τα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών

Τεχνητή Νοημοσύνη και καινοτομία από τα ...

Εκδήλωση στο 22o Forum Ανάπτυξης στην Πάτρα

Πολλά ακούγονται για την τεχνητή νοημοσύνη και την καινοτομία. Ήρθε όμως η ώρα να τα δούμε και στην πράξη. Τους ορίζοντες που ανοίγονται θα παρουσιάσει το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών στην εκδήλωση «Τεχνητή Νοημοσύνη-Καινοτομία: Ευφυΐα Παντού», το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013, μεταξύ 17:30 και 19:30 στο ξενοδοχείο «Αστήρ», στο πλαίσιο του 22ου  Forum  Ανάπτυξης.

Ομιλητές θα είναι οι:

Σπύρος Δενάζης, Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών, που θα αναφερθεί στις : «Ανοιχτές Δικτυακές Υποδομές για Έξυπνες Πόλεις.

Ο Κυριάκος Σγάρμπας, Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών, θα παρουσιάσει τα «Συστήματα Αυτοματοποιημένης Συνομιλίας (Chatbots):  Ανάπτυξη και Εφαρμογές»

Ο Βαγγέλης Καραθάνος, φοιτητής Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών, θα αναφερθεί στο « Παράδειγμα της Geabit, μίας Ελληνικής Start-up: Η Τεχνητή Νοημοσύνη και το Internet of Things στην Υπηρεσία της Έξυπνης Γεωργίας του Μέλλοντος»

Ο Κωνσταντίνος Μπερμπερίδης, Καθηγητής, Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών, θα αναλύσει την « Έξυπνη Διαχείριση Κρίσιμων Υποδομών και Περιβάλλοντος».

Ο Σωτήρης Νικολετσέας, Καθηγητής, Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών, θα αναφερθεί στις «Έξυπνες Εφαρμογές του Internet of Things στην Υγεία, τις Μεταφορές και τη Βιομηχανία»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις