Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον Εισαγγελέα σήμερα συνδικαλιστές του "Ιπποκράτη" του Γενικού Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας

Στον Εισαγγελέα σήμερα συνδικαλιστές του...

Μετά την πρόσφατη προσφυγή της διοίκησης για τις κινητοποιήσεις τους

Στον Εισαγγελέα Πατρών θα παρουσιαστούν σήμερα Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, μέλη της Διοίκησης του Σωματείου εργαζομένων “Ιπποκράτης” του Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” μετά την προσφυγή του Διοικητή του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, με αφορμή τις πρόσφατες κινητοποιήσεις.

Στην ανακοίνωση του σωματείου μεταξύ άλλων αναφέρεται:   

«Στις εισαγγελικές αρχές και τα 13 μέλη του Δ.Σ του Σωματείου μας. Την Παρασκευή 8/11/19 ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Κώστας Πετρόπουλος και στη συνέχεια, την εβδομάδα που πέρασε αλλά και την Τετάρτη τα υπόλοιπα μέλη του 13μελούς Δ.Σ, μετά από την έγγραφη προσφυγή του Διοικητή του Νοσοκομείου μας, του Κου Θεοδ. Σερεμέτη, προκειμένου να καταθέσουν έγγραφες εξηγήσεις για τις πρόσφατες κινητοποιήσεις μας,

Τις κινητοποιήσεις που έγιναν τον Ιούνιο του 2019, ενάντια στις παράτυπες και παράνομες αποφάσεις του ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥ πλέον Διοικητή του Νοσοκομείου, της κακής δηλ. εφαρμογής του νέου Οργανισμού, σε συνέχεια του οποίου ήθελε να εφαρμόσει παράνομες αποφάσεις στις επανατοποθετήσεις θέσεων ευθύνης, αποφάσεις που είχαν δυσμενείς επιπτώσεις στο Νοσοκομείο αλλά και στους Συναδέλφους – Μέλη μας.

Κινητοποιήσεις που είχαν την μορφή διαμαρτυρίας, για να αποτρέψουν όπως προαναφέρουμε παράνομες εφαρμογές και κατ΄ επέκταση παράνομες καρατομήσεις Προϊσταμένων. Κινητοποιήσεις που έγιναν σε επίπεδο Διοικητικών Υπηρεσιών, για να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με τους Ασθενείς και τους πολίτες, που εξυπηρετήθηκαν όλοι χωρίς κανένα πρόβλημα, από το σχετικό προσωπικό Ασφαλείας που υπήρχε παντού».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις