Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι αδερφοί Μπρόσναν Πρεσβευτές των Χρυσών Σφαιρών 2020

Οι αδερφοί Μπρόσναν Πρεσβευτές των Χρυσώ...

Πρόκειται για τους γιους του αλλοτινού Τζέιμς Μποντ, Ντίλαν και Πάρις

Οι Ντίλαν και Πάρις Μπρόσναν, γιοι του κινηματογραφικού σταρ Πιρς Μπρόσναν, ανακηρύχθηκαν Πρεσβευτές των Χρυσών Σφαιρών 2020.

Τα δύο αγόρια είναι τα παιδιά του πρωταγωνιστή των ταινιών "James Bond" και σκηνοθέτη, και της περιβαλλοντολόγου, Κίλι Σέι Μπρόσναν.

"Εκτός από τη συνεργασία τους με μια μη κερδοσκοπική οργάνωση και την προσπάθειά τους να ευαισθητοποιήσουν για ένα σκοπό της επιλογής τους, ο Ντίλαν και ο Πάρις θα βοηθήσουν στην απονομή βραβείων κατά τη διάρκεια της 77ης τελετής των Χρυσών Σφαιρών”, αναφέρει δελτίο τύπου της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ.

Οι Ντίλαν και Πάρις Μπρόσναν επέλεξαν να συνεργαστούν με την οργάνωση FEED που παρέχει γεύματα σε παιδιά σχολικής ηλικίας σε όλο τον πλανήτη.

Ο Ρίκι Μάρτιν θα είναι ο οικοδεσπότης της βραδιάς, στη διάρκεια της οποίας θα τιμηθούν με το βραβείο Carol Burnett η Έλεν ΝτεΤζενέρις και το βραβείο Cecil B. DeMille ο Τομ Χανκς.

"Για 1η φορά στην ιστορία των Χρυσών Σφαιρών επιλέξαμε με υπερηφάνεια δύο αδέλφια για να εκπροσωπήσουν την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου αυτή την περίοδο των βραβείων" δήλωσε ο πρόεδρος της, Λορέντσο Σόρια".

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight