Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Φώφη Γεννηματά από την Πάτρα: Δεν θα μπορούσα να μην έρθω στην Αχαΐα

Φώφη Γεννηματά από την Πάτρα: Δεν θα μπο...

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αυτή την ώρα μιλά σε περιφερειακή συνάντηση στελεχών

Στην Αχαΐα βρίσκεται σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο των επαφών της, ενόψει του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής που θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Νοεμβρίου.

Το μεσημέρι η Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε το Δημαρχείο Καλαβρύτων όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θανάση Παπαδόπουλο.

Αυτή την ώρα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συμμετέχει σε περιφερειακή συνάντηση με στελέχη Πελοποννήσου στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» στην Πάτρα.

Μιλώντας, πριν από την κομματική συνάντηση, στους δημοσιογράφους η κυρία Γεννηματά υπογράμμισε πως δεν θα μπορούσε να μην επισκεφθεί την Αχαΐα, που είναι ένας τόπος δεμένος με τη ιστορία του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, ενώ για το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ ανέφερε τα εξής:

«Μπροστά σε αυτό το συνέδριο ένα είναι το μήνυμά μας: Το ΠΑΣΟΚ, δυνατό, μέσα στο Κίνημα Αλλαγής. Αγωνιζόμαστε ενωμένοι για να κάνουμε την παράταξη ξανά ισχυρή, πρωτοπόρα, πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις, γιατί η χώρα μας χρειάζεται μια σοβαρή, υπεύθυνη, εναλλακτική προοδευτική πρόταση. Το Κίνημα Αλλαγής δυναμώνοντας μπορεί και πρέπει να γίνει η πραγματική κυβερνώσα Αριστερά.

Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν έχει ολοκληρωμένο σχέδιο για την οικονομία. Τηρεί τις δεσμεύσεις του κ. Τσίπρα, όσον αφορά τα δυσβάστακτα πλεονάσματα, δηλαδή διατηρείται η θηλιά στο λαιμό, η οικονομία παραμένει καθηλωμένη και η ανάπτυξη είναι αναιμική. Τα πλεονάσματα δεν επιτυγχάνονται μέσω της ανάπτυξης, αλλά από την φορολογική εξόντωση της κοινωνίας και ιδιαίτερα των μεσαίων και των πιο αδύναμων.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση τίποτα δεν αφορά τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Η καθημερινότητα θα εξακολουθήσει να είναι δύσκολο και παρόλο που άλλαξε η κυβέρνηση συνεχίζεται η ίδια αδιέξοδη πολιτική.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις