Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τροχαίο ή αυτοκτονία; Το μήνυμα του πατέρα για την τραγωδία στην Κατερίνη

Τροχαίο ή αυτοκτονία; Το μήνυμα του πατέ...

Νεκρές βρέθηκαν την Κυριακή μάνα και κόρη

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εξαφάνιση μητέρας και κόρης στην Κατερίνη, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα 120 μέτρων, όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν.

Οι σοροί τους βρέθηκαν το πρωι της Κυριακής κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ’ όπου διέρχεται η παλιά εθνική οδός Κατερίνης – Ελασσόνας, από μικτό κλιμάκιο πυροσβεστών, ανδρών της ΕΜΑΚ και αστυνομικών που και με τη βοήθεια drones «χτένιζαν» την περιοχή.

Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο τα ερωτήματα παραμένουν ανοιχτά σχετικά με το τι συνέβη, ύστερα μάλιστα από τα όσα δήλωσε η γιαγιά της Μαρίας – Ιωάννας.

Η γιαγιά της 17χρονης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, περιέγραψε όλα όσα συνέβαιναν. «Εγώ φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Θα πάω να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω. Είπε η γυναίκα δεν αντέχω» ανέφερε.

Ένα τηλεφώνημα στον σύζυγό της ήταν το τελευταίο σημείο ζωής που έδωσε η μητέρα της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας. Το κορίτσι αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και κυκλοφορεί υποβασταζόμενη από μπλε περιπατητήρα. Μάλιστα σύμφωνα με τον πατέρα της, η μητέρα της ανήλικης ήταν φορτισμένη λόγω της κατάστασης της υγείας της.

 «Η γυναίκα δεν είναι καλά, θέλει βοήθεια και συμπαράσταση. Η Μαρία γεννήθηκε μία χαρά. Κατά τον 6ο μήνα διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τετραπληγία» δήλωσε η γιαγιά της. Από τότε όπως λένε οι γείτονες, η μητέρα της ήταν πάντα ο φύλακας άγγελός της, σύμφωνα με το Star.

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο Facebook έδειξε τη θλίψη του ο πατέρας της 17χρονης.

«Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια», έγραψε. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις