Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Η Ηλεία μάχεται, η Πάτρα (και η Αχαΐα), ως συνήθως, κοιμάται…!

Η Ηλεία μάχεται, η Πάτρα (και η Αχαΐα), ...

Παρά τα πιεστικά προβλήματα

Στην Πατρών-Πύργου, καθημερινά συμβαίνει κι ένα τροχαίο ατύχημα, συχνά δε στα ατυχήματα αυτά χάνουν τη ζωή τους άνθρωποι. Η κατασκευή της νέας Πατρών-Πύργου, δείχνει να καθυστερεί χαρακτηριστικά, αν δεν οδεύει σε ματαίωση. Οι Φορείς του Νομού Ηλείας θα αποφασίσουν μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο για πανηλειακή απεργία, διεκδικώντας την άμεση κατασκευή της Πατρών-Πύργου και λύσεις σε άλλα θέματα τοπικής σημασίας.

Στο σχετικό θέμα που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος» (και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Βασιλάκης) ο τίτλος τα λέει όλα: «Ο Πύργος μάχεται, η Πάτρα κοιμάται».

Είπαμε, στην Ηλεία ετοιμάζουν κινητοποιήσεις.

Την ίδια ώρα, στην Πάτρα και στην υπόλοιπη Αχαΐα τι συμβαίνει; Απόλυτη σιωπή. Ύπνος βαθύς.

Κι ας διαφαίνεται ότι παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες η Πατρών-Πύργου.

Κι ας διαφαίνεται ότι το τρένο θα αργήσει πολύ ακόμα να φτάσει στην Πάτρα και όλα δείχνουν ότι δεν θα φτάσει όπως σχεδιαζόταν (υπογειοποιημένο).

Κι ας πήγε περίπατο η Νομική Σχολή.

Ύπνος βαθύς.

Ουδείς αντιδρά.

 Άντε κάποιοι εκπρόσωποι Φορέων να τραβήξουν μια δήλωση στον Τύπο κι αυτό είναι όλο. Στο σημερινό της θέμα, η εφημερίδα «Πελοπόννησος» γράφει μεταξύ άλλων: «Φαίνεται πάντως ότι ο Δήμαρχος Πύργου περιορίζει σταδιακά τις πρωτοβουλίες του στα όρια της Ηλείας, καθώς οι κρούσεις που -ο ίδιος έλεγε στην «Π» πρόσφατα ότι- έκανε σε συναδέλφους του από την Αχαΐα, δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.

Πράγματι, στην πλευρά της Αχαΐας οι πρωτοβουλίες έχουν εξαντληθεί σε αγωνιστικές δηλώσεις στο Τύπο και επιστολές προς το Υπουργείο, συζητώντας για το ενδεχόμενο αλλαγής της χάραξης».

Αν αυτά ισχύουν (και δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε ότι δεν ισχύουν. Τα ρεπορτάζ της «Π» είναι αξιόπιστα) έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποιοι Αχαιοί συνάδελφοι του Δημάρχου Πύργου έδειξαν απροθυμία για διοργάνωση εκδηλώσεων για την Πατρών-Πύργου.

Τι στην ευχή συμβαίνει σε αυτή την περιοχή και βρίσκονται (σχεδόν) όλοι σε μόνιμο λήθαργο; Τι πρέπει να συμβεί για να ξυπνήσει;  Πόσο πιο χαμηλά πρέπει να φτάσει; Γιατί για κάποιους, μάλλον δεν υπάρχει πιο χαμηλά, βρίσκεται ήδη στον πάτο!!!

THEBEST

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις