Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Στην Πάτρα τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου ο Στέφανος Ξενάκης

Στην Πάτρα τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου ο Στέ...

Το μάθημα του πάνω στις αξίες και την αυτογνωσία 'Ναι Μπορώ" έχει ξεκινήσει να διδάσκεται ερευνητικά σε αρκετά σχολεία της χώρας

Tο βιβλιοπωλείο Discover και οι εκδόσεις keybooks προσκαλούν το κοινό σε μία συνάντηση με τον συγγραφέα Στέφανο Ξενάκη.

Ο συγγραφέας θα βρεθεί στο χώρο του βιβλιοπωλείου Discover, πεζόδρομος Βούρβαχη 3 κάτω από την Κορίνθου, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, στις 19:30 το απόγευμα.

Ο Στέφανος Ξενάκης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΒΑ) από το Manchester Business School.

Μετά από πολυετή σταδιοδρομία στο χώρο των ΜΜΕ και της Διαφήμισης, αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με το δικό του πάθος, την τέχνη της ζωής.

Εργάστηκε με επιτυχία ως στέλεχος και επιχειρηματίας στο χώρο της Διαφήμισης από το 1993 έως το 2015. Έκτοτε ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί παθιασμένα με τα κείμενα και τις ομιλίες του.

Το πρώτο βιβλίο του με τίτλο ΤΟ ΔΩΡΟ, κυκλοφορεί από την Key Books και θέλει με πολύ απλό και εύληπτο τρόπο, μέσω της παράθεσης καθημερινών βιωματικών ιστοριών του συγγραφέα, να σου υπενθυμίσει πως κάθε μέρα είναι μια νέα μέρα.

Αυτή την εποχή εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το μάθημα ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ, ένα μάθημα αξιών και αυτογνωσίας, το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας από την πρώτη κιόλας δημοτικού.

Το ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ έχει ήδη ξεκινήσει να διδάσκεται ερευνητικά σε αρκετά σχολεία της ελληνικής επικράτειας. Περήφανος πατέρας δύο κοριτσιών ηλικίας 6 και 9, της Αύρας και της Αίνειας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture