Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δύο παιδιά κινδύνεψαν από το "παιχνίδι του πνιγμού"- Το ένα ανέβασε και ΒΙΝΤΕΟ!

Δύο παιδιά κινδύνεψαν από το "παιχν...

Νοσηλεύτηκε και πλέον είναι σπίτι του ο 12χρονος

Ώρες αγωνίας πέρασε η οικογένεια ενός 12χρονου μαθητή από το Λουτράκι, που έπαιξε το «παιχνίδι του πνιγμού» μέσα στο Γυμνάσιο που φοιτά, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Νοσοκομείο.

Ο 12χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κορίνθου και από εκεί στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα. Ευτυχώς το παιδί γλίτωσε τα χειρότερα και είναι πλέον στο σπίτι του.

Το «παιχνίδι πνιγμού» φαίνεται πως κάνει θραύση στην Ελλάδα και δεύτερο κρούσμα σημειώθηκε στο ίδιο σχολείο στο Λουτράκι.

Λίγες ώρες από την είδηση ότι κινδύνευσε η ζωή ενός 12χρονου που νοσηλεύτηκε στο Παίδων από αυτή την επικίνδυνη συνήθεια το OPEN φέρνει στο φως βίντεο ντοκουμέντο από το ίδιο σχολείο στο Λουτράκι. Στα σοκαριστικά πλάνα φαίνεται ξεκάθαρα ένα κορίτσι να κρατά για ώρα την αναπνοή του παίζοντας το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το βίντεο έχει ανεβάσει η ίδια η μαθήτρια που πηγαίνει στο Γυμνάσιο στο Λουτράκι. Οι εικόνες σοκάρουν. Σε αυτό φαίνεται ένα κορίτσι του Γυμνασίου να κρατάει την αναπνοή του. Ακολούθως φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις του. Δύο αγόρια που βρίσκονταν δίπλα της να την συγκρατούν να μην πέσει στο έδαφος για να τραυματιστεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις