Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Αρχές Μαρτίου του 2020 στην Ελλάδα το φιλμ "Ο Αόρατος Άνθρωπος" -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Αρχές Μαρτίου του 2020 στην Ελλάδα το φι...

Στο ψυχολογικό θρίλερ παίζει η Ελίζαμπεθ Μος

Το πρώτο διαφημιστικό trailer και η αφίσα της ταινίας «Ο Αόρατος Άνθρωπος - The Invisible Man» που θα βγει στους Ελληνικούς κινηματογράφους στις 5 Μαρτίου 2019 σε διανομή της Tulip, βγήκαν στη δημοσιότητα.

Η βραβευμένη με Έμμυ, ηθοποιός Ελίζαμπεθ Μος (Εμείς, The Handmaid’s Tale, Truth, Ο Κύριος & το Όπλο) πρωταγωνιστεί σε μια τρομακτική και σύγχρονη ιστορία εμμονής, η οποία αντλεί έμπνευση αλλά και ανατρέπει το κλασικό, αρχετυπικό τέρας της Universal, τον Αόρατο Άνθρωπο.

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία του Leigh Whannell που στις Αμερικάνικες αίθουσες θα βγει στις 28 Φεβρουαρίου 2020. Το σενάριο, όπως γράφει η Wikipedia, βασίζεται κατά ένα μέρος και στην ομώνυμη νουβέλα του Εγγλέζου συγγραφέα H. G. Wells (1866-1946) ενώ και η ταινία ουσιαστικά είναι ένα reboot του φιλμ του μακρινού 1933. Εκτός της 37χρονης Elisabeth Moss, παίζουν οι Oliver Jackson-Cohen, Aldis Hodge, Storm Reid και Harriet Dyer. Ο 42χρονος σκηνοθέτης Leigh Whannell, Αυστραλός στην καταγωγή, έχει υπογράψει σκηνοθετικά το θρίλερ «Insidious: Chapter 3» που παίχθηκε το 2015 και την απρόσμενη επιτυχία «Upgrade», ένα πολύ ενδιαφέρον περιπετειώδες θρίλερ.

Tην ταινία θα την δούμε και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture