Back to Top

ΑΓΟΡΑ

/

Ο "Γαστρονόμος" βράβευσε τη φέτα Καλαβρύτων

Ο "Γαστρονόμος" βράβευσε τη φέτα Καλαβρύτων

Με το βραβείο "Προϊόν ευρείας κατανάλωσης"

Ο «Γαστρονόμος», το γνωστό περιοδικό γευσιγνωσίας της εφημερίδας Καθημερινή, κάλεσε σεφ, πανεπιστημιακούς και παραγωγούς σε μια τυφλή γευσιγνωσία χύμα βαρελίσιας φέτας, διαδικασία από την οποία ξεχώρισε η φέτα – ΠΟΠ- Καλαβρύτων!

Επιλέγοντας για τα «βραβεία ποιότητας 2019», 28 φέτες ευρείας κατανάλωσης, σκιαγράφησε το σύνολο της ελληνικής παραγωγής και η φέτα Καλαβρύτων απέσπασε εξαιρετικά θετικές κριτικές για την ήπια, υπόξινη, πικάντικη, με συμπαγή υφή, πιπεράτη γεύση και πλούσια επίγευσή της.

Το «βραβείο προϊόντος ευρείας κατανάλωσης» παρέλαβε στην εκδήλωση του «Γαστρονόμου» στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΑΓ Συλλόγου Καλαβρύτων Παύλος Σατολιάς.

Σχόλια

Αγορά