Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με ένα γιατρό, που είναι και διευθυντής του, ξέμεινε το Αιματολογικό του Αγ. Ανδρέα

Με ένα γιατρό, που είναι και διευθυντής ...

Αν πάρω άδεια θα κλείσει το τμήμα λέει ο Παν. Ζήκος

Με ένα γιατρό που είναι και ο διευθυντής του έχε μείνει το Αιματολογικό του Αγίου Ανδρέα που καθημερινά καλείται να αντιμετωπίσει 50 ασθενείς ενώ σε εβδομαδιαία βάση 250!

Από τις αρχές του 2019 μέχρι σήμερα από το τμήμα έχουν περάσει 8 χιλιάδες περιστατικά η πλειοψηφία των οποίων αφορά σοβαρές ασθένειες.

Τα τελευταία χρόνια το τμήμα αντιμετωπίζει προβλήματα υποστελέχωσης και συνεπώς δυσλειτουργίας. 

Η μια γιατρός που μετακινούνταν στο αντίστοιχο τμήμα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου, πρόσφατα μετατέθηκε οριστικά στην οργανική της θέση κι έτσι το τμήμα του Αγιου Ανδρέα δεν μπορεί να την επαναπροκηρύξει.

Το τμήμα διαθέτει και τρίτη θέση αλλά η γιατρός που την κάλυπτε απο το Νοέμβριο του 2013 έχει πάρει εκπαιδευτική άδεια και μετατέθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών. 

Η απώλεια των δυο γιατρών έχει ως αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή το ιατρικό δυναμικό του αιματολογικού να έχει περιοριστεί στον εξής έναν, το διευθυντή του Παναγιώτη Ζήκο.

 

ο κ. Ζήκος

Όπως επισημαίνει ο κ. Ζήκος στην εφημερίδα Πελοπόννησος, αν πάρει το  υπόλοιπο της κανονικής του άδειας (125 ημέρες) όπως αναφέρει η εντολή των διοικούντων το τμήμα θα κλείσει".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις