Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Το Σάββατο ο Π. Μουστάκης συναντήθηκε με Τσακίρη, Βάη & τους σπουδαστές της σχολής

Το Σάββατο ο Π. Μουστάκης συναντήθηκε με...

Η πρόσληψη του επικυρώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ

Την έδρα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας επισκέφθηκε προ δύο ημερών ο ηθοποιός Περικλής Μουστάκης, που προσελήφθη από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας κ. Σταύρο Τσακίρη  για τη θέση του νέου Υπεύθυνου Σπουδών της Δραματικής Σχολής καλύπτοντας το κενό που άφησε η παραίτηση του Σωτήρη Χατζάκη.

Τον κ. Μουστάκη υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του ΔΣ του θεάτρου Πέτρος Βάης και όπως έγινε γνωστό, στη συζήτηση τέθηκαν οι βασικοί στόχοι λειτουργίας της Σχολής και υπήρξε ταύτιση απόψεων για τις παιδαγωγικές προτεραιότητες της αγωγής, την ανύψωση του επιπέδου και τη σύνδεση των δραστηριοτήτων με την κοινωνία της πόλης και τις πολιτιστικές δράσεις του Δήμου.

Συνάντηση του κ. Μουστάκη έγινε και με τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ Γιώργο Μαγιάκη.

Ο νέος Υπεύθυνος Σπουδών είχε την πρώτη επικοινωνία και με τους σπουδαστές της Σχολής, όπου, σε εξαιρετικό κλίμα, παρουσίασε τους βασικούς άξονες των στόχων και του προγράμματος. Αμέσως μετά ετοίμασε το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα ώστε να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση στη λειτουργία της Σχολής.

Η εμπειρία του νέου Υπεύθυνου Σπουδών, από την 23χρονη διδασκαλία σε δραματικές σχολές, φάνηκε από τις πρώτες ώρες και η πορεία του στο θέατρο επιβεβαιώνει μια αδιαμφισβήτητη αξία που υπόσχεται καλή λειτουργία της Σχολής και αναβαθμισμένες επαγγελματικές σπουδές για τους υποψήφιους ηθοποιούς, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που προσθέτει ότι η πρόσληψη του κ. Μουστάκη αναμένεται να επικυρωθεί στη συνεδρίαση του ΔΣ το μεσημέρι της Δευτέρας 4/11/2019, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες έγινε.

Η ανακοίνωση του θεάτρου ολοκληρώνεται με μια έκκληση: «ας σταματήσουν οι ατομικές ή άλλες επιλογές και τα προσωπικά συμφέροντα. Ας  αφήσουμε τη Σχολή να προχωρήσει με ηρεμία. Αν την αγαπάμε!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture