Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 16 Νοεμβρίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 16 Νοεμβρίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Τα άστρα φαίνεται πως  ευνοούν τις σχέσεις με το περιβάλλον εργασίας σας. Δείξτε προσοχή στις συμφωνίες, που μπορεί να καταλήξουν σε ρήξη αργότερα. Ο Ερμής είναι ανάδρομος, που σημαίνει ότι δεν ευνοεί την υπογραφή δεσμευτικών συμφωνιών ή συμβάσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή σήμερα γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που έχουν θέση εξουσίας στον επαγγελματικό σας χώρο. Δείξτε υπομονή και σοβαρότητα απέναντι στους προϊσταμένους σας. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας μπορεί να σας πικράνουν. Αποφύγετε την ανάμιξη τρίτων στη σχέση σας γιατί η κατάσταση αντί να φτιάξει θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια γοητευτική ύπαρξη μπαίνει στην ζωή σας μέσα από τον περιβάλλοντα χώρο και αν καταφέρει ή της επιτρέψετε να σας προσεγγίσει, η εξέλιξη θα είναι ενδιαφέρουσα... Μπορεί όμως να έχει την μακροβιότητα που θα επιθυμούσατε, καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, είναι ανάδρομος.

ΛΕΩΝ

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να έχετε συνείδηση των πράξεων σας. Μην κάνετε επιπόλαιες επιλογές, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λογική ή συναίσθημα;  Μην πιέζεστε να επιλέξετε… Δεν έχουν όλες οι ερωτήσεις τις αντίστοιχες απαντήσεις… Αφήστε την ημέρα να σας παρασύρει και να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει να βρεθείτε...

ΖΥΓΟΣ

Τα άστρα σας κάνουν συναισθηματικά ευαίσθητους και αναζητάτε διαρκώς επιβεβαίωση. Μην νιώθετε ανασφάλεια και μην συγκρίνετε το παρόν με το παρελθόν, γιατί σας πάει πίσω…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ερωτικά και τρυφερά συναισθήματα κρύβει η σημερινή μέρα και επισημοποίηση ενός δεσμού, για όσους θέλουν να περάσουν στο επόμενο στάδιο με τη σχέση τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να μην ανέχεστε κανενός είδους πίεση και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδανική μέρα για να βγείτε και να διασκεδάσετε με τον σύντροφο σας. Ωραία μέρα επίσης για μια νέα γνωριμία! Προσέξτε όμως το άτομο που θα σας κερδίσει, να είναι ελεύθερο…

ΙΧΘΕΙΣ

Το ταίρι σας αισθάνεται παραμελημένο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Είναι καιρός να του αφιερώσετε περισσότερο χρόνο, χαλαρώνοντας ταυτόχρονα και από το βαρύ σας πρόγραμμα.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being