Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σία Αναγνωστοπούλου στο thebest.gr: Η υπογειοποίηση του τρένου της Πάτρας είναι στον αέρα

Σία Αναγνωστοπούλου στο thebest.gr: Η υπ...

Αυτό προκύπτει από την απάντηση που της έδωσε ο Κ. Καραμανλής στη Βουλή  

 

 

Στις τρεις επιλογές που υπάρχουν για τη διέλευση του τρένου από την Πάτρα με πιθανότερη εκείνη της επιφανειακής διέλευσης με κάποιες λίγες βυθίσεις, αναφέρθηκε απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου, ο υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής.

Οι απαντήσεις του αρμόδιου Υπουργού δεν έπεισαν τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η οποία μιλώντας στο thebest.gr η οποία εκτιμά ότι πλέον η υπογειοποίηση του τρένου στην Πάτρα είναι στο αέρα, λόγω των ιδεοληψιών της ΝΔ. Όπως επισημαίνει η κυρία Αναγνωστοπούλου:

«Ο κ. Καραμανλής επί της ουσίας δεν απάντησε σε τίποτα. Έχει εγκλωβιστεί στην μελέτη του Κ. Σπηλιόπουλου και επιμένει σε αυτή. Στην απάντησή του προσπάθησε ξανά να κατηγορήσει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν είχε προϋπολογισμό και μελέτη ενώ ξέρει την απαντήση της ΕΡΓΟΣΕ τον Ιούνιο 2019 ότι για να δημοπρατηθούν τεύχη πρέπει να υπάρχει προϋπολογισμός.

Επίσης ψευδώς μου έλεγε ότι δεν έχουμε μελέτη των τζασπερς της Ευρωπαϊκής Επιτροπής την οποία όμως κατέθεσα στα πρακτικά γιατί υπάρχει. Αυτό που φάνηκε εκτός από το ύφος αλαζονείας και διάψευσης της προηγούμενης κυβέρνησης που έχουν πάρει όλοι, από τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο υφυπουργό, και αυτό που κατανοούμε εμείς είναι ότι και η υπογειοποίηση του τρένου στην Πάτρα είναι στον αέρα. Αυτό συμβαίνει λόγω ιδεοληψιών της ΝΔ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις