Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Ντου» του Ρουβίκωνα στον Άγιο Σάββα για τις απολύσεις γιατρών

«Ντου» του Ρουβίκωνα στον Άγιο Σάββα για...

Καταδικάζει το Υπουργείο Υγείας

Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας έκαναν το μεσημέρι παρέμβαση στο αντικαρκινικό νοσοκομείο "Άγιος Σάββας", στους Αμπελόκηπους.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα μπήκαν στο νοσοκομείο, φώναξαν συνθήματα και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Αργότερα, η αναρχική συλλογικότητα ανέβασε ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου σχετικά με την παρέμβασή της στο νοσοκομείο.

«Η οδός της βίας είναι αδιέξοδη, ολισθηρή και επικίνδυνη», αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Υγείας με αφορμή είσοδο μελών του "Ρουβίκωνα" στο νοσοκομείο "Ο Άγιος Σάββας".

Όπως σημειώνεται, σήμερα και ώρα 12:05, «ομάδα 9 περίπου ατόμων, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν στο Γραφείο Διοικήσεως του Ογκολογικού Νοσοκομείου "Άγιος Σάββας" και επιτέθηκαν λεκτικά στην αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου, βιντεοσκοπώντας την, ενώ μετά από λίγο αποχώρησαν εκτοξεύοντας διάφορες απειλές σε βάρος προσώπων».

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι «το εν λόγω περιστατικό, πέραν του ότι προβληματίζει σοβαρά για αυθαίρετες ενέργειες ατόμων, σε βάρος προσώπων τα οποία προσπαθούν να επιλύσουν προβλήματα στο ευαίσθητο πεδίο της δημόσιας Υγείας, είναι απολύτως καταδικαστέο».

Με πληροφορίες με το ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις