Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εξοργισμένος ο Βούρος με τον κοροϊδευτικό βηματισμό στην παρέλαση- "Αξιολύπητα νέα κορίτσια"- BINTEO

Εξοργισμένος ο Βούρος με τον κοροϊδευτικ...

Αντέδρασε μέσω Facebook

Με έντονο τρόπο αντέδρασε μέσω του Facebook ο ηθοποιός και δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος σε ένα βίντεο που εμφανίζει νεαρές να συμμετέχουν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, διακωμωδώντας την.   

«Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του '40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας», γράφει μεταξύ άλλων. Αρκετοί δε παραλληλίζουν τον βηματισμό συγκεκριμένων ατόμων με αυτό των Monty Python σε ένα από τα επεισόδια του Flying Cyrcus.

Μάλιστα ο Γιάννης Βούρος μιλά με απαξιωτικά λόγια για τα άτομα που συμμετέχουν στο δρώμενο χαρακτηρίζοντάς τα «αξιολύπητα νέα κορίτσια».

«Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του», συμπληρώνει ο Γιάννης Βούρος.                                    

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις