Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Συμβόλαιο θανάτου" η δολοφονία του πρώην χορηγού της Παναχαϊκής

"Συμβόλαιο θανάτου" η δολοφονί...

Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

Πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου θεωρούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής την δολοφονία του 49χρονου επιχειρηματία Δημήτρη Μάλαμα, πατέρα τριών παιδιών, το πρωί στο Χαϊδάρι. Θυμίζουμε ότι ο 49χρονος είχε υπάρξει κατά το παρελθόν χορηγός της Παναχαϊκής. 

Αδιευκρίνιστα, ωστόσο, παραμένουν τα κίνητρα της μαφιόζικης εκτέλεσης, από τους δύο δολοφόνους, οι οποίοι «γάζωσαν» με αυτόματο καλάσνικοφ τον επιχειρηματία, μέσα στο αυτοκίνητο του και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν με την μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας ήταν και δύο αστυνομικοί, εκτός υπηρεσίας, οι οποίοι παρέμειναν στο σημείο μέχρι να φτάσουν οι συνάδελφοί τους, στους οποίους είπαν ότι βρέθηκαν τυχαία εκεί.

Ο ένας μάλιστα πυροβόλησε εναντίον των δραστών με το πιστόλι του, χωρίς να ξέρει αν τραυμάτισε κάποιον από αυτούς, αν και θεωρείται μάλλον απίθανο. Αναλυτικά στο sportin.gr

 

Πάντως η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας διερευνά τις συνθήκες εμπλοκής των δύο αστυνομικών στο σημερινό περιστατικό πυροβολισμών.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις