Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπέκυψε ο επιχειρηματίας - Γάζωσαν το αυτοκίνητό του με έξι σφαίρες

Υπέκυψε ο επιχειρηματίας - Γάζωσαν το αυ...

Ιδιοκτήτης εταιρείας διανομής καφέ ήταν ο 49χρονος επιχειρηματίας, που έπεσε θύμα μαφιόζικης επίθεσης

Υπέκυψε στα τραύματά του ο επιχειρηματίας  Δημήτρης Μάλαμας που χτυπήθηκε από σφαίρες σε μια ενέδρα θανάτου στο Χαϊδάρι. Ο 49χρονος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου εισήχθη στο χειρουργείο, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατέστη δυνατό να παραμείνει στη ζωή.

Η μαφιόζικη επίθεση έγινε το πρωί στις 11.00. Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν τον επιχειρηματία μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδου στο Χαϊδάρι.

Έξι κάλυκες από δύο διαφορετικά όπλα περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί στον τόπο της αιματηρής επίθεσης.

Οι δράστες χρησιμοποίησαν πολεμικό όπλο καλάσνικοφ και πιστόλι των 9 χιλιοστών και είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα τους, το οποίο οδηγούσε το ΙΧ αυτοκίνητο του και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Οι δύο ένοπλοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, προσέγγισαν το αυτοκίνητο, όπου πυροβόλησαν τον οδηγό και στην συνέχεια ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν. Ο τρόπος δράσης παραπέμπει σε μαφιόζικο χτύπημα.

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδεται από την ΕΛΑΣ η μαφιόζικη επίθεση στο Χαϊδάρι, με θύμα επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της Ασφάλειας το θύμα, ηλικίας 49 ετών, ήταν ιδιοκτήτης εταιρείας διανομής καφέ, που είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης τον Μάιο του 2016.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολούνται με την υπόθεση, ερευνούν τις δραστηριότητες και τις σχέσεις του γενικότερα, προκειμένου να καταλήξουν στο κίνητρο της επίθεσης.

Οι κάλυκες από το καλάσνικοφ των δραστών και από εννιάρι πιστόλι που βρέθηκαν στον τόπο της επίθεσης, θα μεταφερθούν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών ερευνών για βαλλιστική εξέταση. Οι αστυνομικοί ερευνούν επίσης την εκδοχή το πιστόλι να μην είναι των δραστών, αλλά ανθρώπων που συνόδευαν το θύμα, αν και επισήμως δεν είχε φρουρά. Ωστόσο αυτό θα διευκρινιστεί από τα στοιχεία της προανάκρισης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις