Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Μετρ» στις κλοπές 24χρονος – Είχε κατακλέψει τα χωριά του Πύργου Ηλείας

«Μετρ» στις κλοπές 24χρονος – Είχε κατακ...

Σε σχεδόν ένα μήνα είχε κάνει 24 κλοπές

Σχεδόν μία κλοπή κάθε δεύτερη ημέρα έκανε ένας 24χρονος στον Πύργο της Ηλείας. Ο νεαρός «χτυπούσε» σε σπίτια την ώρα που έλειπαν οι ιδιοκτήτες και άρπαζαν ό,τι έβρισκαν: Από φορητούς υπολογιστές, μέχρι κυνηγετικά όπλα.

Σε ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:

«Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δεκατέσσερις  κλοπές , που διαπράχθηκαν φέτος τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, σε περιοχές του Πύργου Ηλείας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε  βάρος ενός 24χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, προέκυψε ότι ο δράστης ενεργώντας από κοινού με ακόμη έναν συνεργό του που αναζητείται, από τις 13-8-2019 μέχρι και τις 24-9-2019 διέπραξαν συνολικά δεκατέσσερις κλοπές.

Πιο συγκεκριμένα, οι κλοπές διαπράχθηκαν σε οικίες στο Τραγανό, στο Πράσινο, στον Άγιο Ιωάννη, στα Λασταίικα, στα Βυτινέικα και στον Άγιο Γεώργιο Πύργου, από όπου οι δράστες αφαίρεσαν κοσμήματα, φορητό υπολογιστή, δύο κυνηγετικά όπλα, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας τουλάχιστον 17.000 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ, ενώ παράλληλα προξένησαν και φθορές συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.

Οι δράστες επέλεγαν να δρουν κυρίως τις ώρες που απουσίαζαν οι ένοικοι από τις οικίες τους, ενώ διερρήγνυαν τα παράθυρα και τις πόρτες για να εισέλθουν στο εσωτερικό τους.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 24χρονου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις