Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτοκίνητα στα χαντάκια και χιλιάδες κάτοικοι χωρίς πεζοδρόμιο σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή της Πάτρας

Αυτοκίνητα στα χαντάκια και χιλιάδες κάτ...

Πρόβλημα η έλλειψη πεζοδρόμησης στο Μπεγουλάκι της Πάτρας

Επιτακτική είναι η ανάγκη να γίνει η πεζοδρόμηση στη συνοικία του Μπεγουλακίου της Πάτρας. Κι αυτό όχι μόνο γιατί κινδυνεύουν οι πεζοί που δεν έχουν που να περπατήσουν με ασφάλεια για να διασχίσουν τους δρόμους αλλά και τα αυτοκίνητα που πέφτουν σωρηδόν στα χαντάκια άρδευσης. Όπως προ ημερών και στην περίπτωση που βλέπετε στη φωτογραφία.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής υπάρχει κίνδυνος-θάνατος για τους διερχόμενους πεζούς από την οδό Θεοτοκοπούλου αλλά και την παράλληλό της Ιακωβίδη, που είναι οι δυο πολυσύχναστες της περιοχής.

Από την οδό Θεοτοκοπούλου κυρίως περνούν καθημερινά  περισσότερα από 400 παιδιά του νηπιαγωγείου, του δημοτικού σχολείου και του ειδικού γυμνασίου της περιοχής τα οποια αναγκάζονται να περπατουν σύριζα στο δρόμο με καθημερινό τον κίνδυνο ατυχήματος.

Το πρόβλημα είναι έντονο και μπροστά από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Μπεγουλακίου όπου σταματάει απότομα το πεζοδρόμιο και ο κίνδυνος είναι αυξημένος τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ηλικιωμένους που προσέρχονται στην εκκλησία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις