Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γεωργιάδης: Μπορεί να χρηματίστηκαν Τσίπρας και Πολάκης

Γεωργιάδης: Μπορεί να χρηματίστηκαν Τσίπ...

Για το νόμο που έφεραν για τις πολυεθνικές και την τιμολόγηση φαρμάκων, υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αίσθηση προκαλεί η τοποθέτηση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη στο περιστύλιο της Βουλής, ο οποίος μιλώντας σε δημοσιογράφου άφησε βαριές υπόνοιες κατά του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, λέγοντας ότι μπορεί να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές.

Με τον τρόπο αυτό, ο πρώην υπουργός Υγείας, επί κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, απάντησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο  οποίος

στη συνέντευξή του στην ΚΡΗΤΗ TV, είπε ότι ο κ. Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι η Νovartis «λάδωνε» πολιτικούς και  ζήτησε από τον πρωθυπουργό να πει ποιοι ήταν αυτοί, ενώ αναφέρθηκε σε επιχείρηση τρομοκράτησης των δικαστών.

«Θα πρέπει να απαντήσει ο πρωθυπουργός γι’ αυτό, ο οποίος συστήνει εξεταστική επιτροπή για τον Παπαγγελόπουλο θέλοντας να δημιουργήσει την αίσθηση της σκευωρίας, αλλά ο βασικός του στόχος είναι να τρομοκρατήσουν τους δικαστές, μιλώντας διαρκώς περί σκευωρίας και φτιάχνοντας με την πλειοψηφία που έχουν στη Βουλή εξεταστικές επιτροπές. Διότι οι δικαστές δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία τους, ήδη εξετάζουν τον Λοβέρδο με ποινική δίωξη και είναι και άλλοι δύο, ενώ συστήνουν εξεταστική επιτροπή, αυτός είναι ο λόγος».

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε:

«Εδώ και μέρες ο κύριος Τσίπρας με καλεί δημοσίως να αποκαλύψω για ποιους πιστεύω ότι πιθανόν να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες. Εγώ δεν απαντούσα τόσες μέρες γιατί δεν είναι σωστό να κάνουμε πολιτική με εικασίες.

Αλλά αφού επανέρχεται εκ νέου και θεωρεί τη γνώμη μου τόσο σημαντική, αναγκάζομαι να το πω. Θεωρώ λοιπόν ότι πράγματι μπορεί να χρηματίστηκε ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Πολάκης για το νόμο που έφεραν για τις πολυεθνικές και την τιμολόγηση φαρμάκων. Θα μπορούσε να αποτελεί προϊόν διαφθοράς καλό είναι κάποτε να μας το εξηγήσουν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις