Back to Top

FOOD

/

Παραδοσιακό κανταΐφι από την Μαρία Εκμεκτσίογλου

Παραδοσιακό κανταΐφι από την Μαρία Εκμεκτσίογλου

Δείτε τη συνταγή

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου φτιάχνει παραδοσιακό κανταΐφι.  Δείτε τι θα χρειαστείτε καθώς και την εκτέλεση.

Υλικά: 500 γρ. φύλλο κανταΐφι, 1 κ.σ. κανέλα, φλούδα από ένα πορτοκάλι, 1 κιλό ζάχαρη, 1 λίτρο νερό, 2 ξυλάκια κανέλας, 23 γαρύφαλλα, 6-7 σταγόνες λεμόνι, 200 γρ. φρέσκο βούτυρο (τύπου Κέρκυρας).

Σχόλια

Life