Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες κατοίκων για την εγκατάλειψη του βρέφους σε είσοδο πολυκατοικίας

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες κατοίκων για τ...

Στη Θεσσαλονίκη

Το κλάμα ενός μωρού στην είσοδο της πολυκατοικίας, που άκουσε περαστικός, έσωσε το νεογνό το οποίο παράτησε το μεσημέρι της Τρίτης  η 25χρονη μητέρα του στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Το νεογνό γεννήθηκε λίγη ώρα νωρίτερα και εγκαταλείφθηκε από την μητέρα του. Εντοπίστηκε από περαστικούς στην είσοδο της πολυκατοικίας και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Οι εικόνες που τράβηξαν οι αυτόπτες μάρτυρες είναι ενδεικτικές. Το βρέφος ήταν μούσκεμα και τα ματάκια του κλειστά. Το ένα του χέρι ήταν λίγο μελανιασμένο.

Οι γείτονες κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο, ενώ άνδρας που ήταν από τους πρώτους που το είδε, φρόντισε να φέρει μία πετσέτα για να το τυλίξουν, καθώς το μωρό έτρεμε.

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησαν αυτόπτες μάρτυρες που βρήκαν το νεογέννητο βρέφος στην είσοδο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη. Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες δήλωσε: «Βρήκαμε το μωρό με το πλακούντα επάνω και μελανιασμένα τα χεράκια του, τυλιγμένο σε πετσέτα». Μια κυρία που τράβηξε φωτογραφίες από το περιστατικό δήλωσε: «Όλοι στην αρχή αναρωτιόμασταν αν το εγκαταλελειμμένο βρέφος ζει, ησυχάσαμε όταν το ακούσαμε να κλαίει». Η μητέρα του εγκαταλελειμμένου νεογέννητου ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος και γέννησε με οδηγίες από το ίντερνετ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις