Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Δεν χρειαζόμαστε άλλα χρήματα» - Το μήνυμα της οικογένειας του Παναγιώτη Ραφαήλ

«Δεν χρειαζόμαστε άλλα χρήματα» - Το μήν...

Η ανάρτηση στο facebook

Διαδικαστικές λεπτομέρειες μένουν μόνο, για να φύγει για τη Βοστώνη των ΗΠΑ ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ προκειμένου να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία. Ο πατέρας του, Γιώργος Γλωσσιώτης, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια εξήγησε πως τα διαδικαστικά για τη μετάβαση του παιδιού στη Βοστόνη ολοκληρώθηκαν.

«Μόλις ενημερώθηκα από τον υπουργό ότι τελείωσαν τα διαδικαστικά για τη μετάβαση του παιδιού στη Βοστόνη. Όλα πήγαν καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον ελληνικό λαό και τον κυπριακό λαό που το πρόβλημα του παιδιού μου έγινε και δικό τους πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά.

Με μια λιτή ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας, η οικογένεια του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ γνωστοποίησε πως ο σκοπός επετεύχθη και ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ θα ταξιδέψει στη Βοστώνη με σκοπό να λάβει τη θεραπεία που χρειάζεται.

«Τα καταφέραμε!!! Όλοι μαζί!! Σας ευχαριστούμε για όλα!! Θα αναρτήσουμε βίντεο το συντομότερο δυνατό!!!!» έγραφε η ανάρτηση.

Συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο ποσό

Με μηνύματά της σήμερα στο Facebook, η οικογένεια του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ ζητά από τον κόσμο να σταματήσει να καταθέτει χρήματα και εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς όλους όσοι τη βοήθησαν.

«Καλημέρα! Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν θα χρειαστούμε αλλά χρήματα, οπότε οι κουμπαράδες, μετά την κατάθεση των χρημάτων, μπορούν να αποσυρθούν και να περιμένουν την επόμενη αποστολή τους για άλλο ιερό σκοπό!! Να είστε όλοι καλά, παρακαλώ μην καταθέτετε αλλά χρήματα για τον μικρό μας!! Είμαστε αφάνταστα ευγνώμονες!!!» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σε ένα δεύτερο μήνυμα σημειώνει: «Σας ευχαριστούμε όλους!! Ας γίνει ένα μάθημα αυτό, ενωμένοι μπορούμε τα πάντα! Να είστε όλοι καλά και να συνεχίσουμε να βοηθάμε!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις