Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Άλλος οδηγούσε μεθυσμένος, κι άλλοι χωρίς δίπλωμα

Δυτ. Ελλάδα: Άλλος οδηγούσε μεθυσμένος, ...

Τέσσερις συλλήψεις χθες

Πλουσιο σε συλλήψεις οδηγών υπό την επήρρεια μέθης ή ανευ διπλώματος οδήγησης αποδεικνύεται το αστυνομικό δελτίο στη Δυτική Ελλάδα. Τέσσερις συλλήψεις έγιναν μόνο χθες ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκύπτουν συλλήψεις για εν δυνάμει επικίνδυνες οδηγικές συμπεριφορές.

Αναλυτικά:

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Ανδραβίδας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 35χρονος Έλληνας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ επιπλέον δεν είχε ανανεώσει την άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου που κατέχει.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη  για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στο Αγρίνιο

 Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας 61χρονος Ελληνας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μοτοσικλέτα υπό την επήρεια μέθης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης       

 

Συνελήφθησαν, χθες στο Αιτωλικό και στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου και της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, δύο Έλληνες  διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις