Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ταλαιπωρίας το ανάγνωσμα στην Αρόη λόγω έργων- "Ξέχασαν" την σήμανση

Ταλαιπωρίας το ανάγνωσμα στην Αρόη λόγω ...

Τους... ξέφυγαν οι διαδρομές από τη Μικρή Περιμετρική

Έντονα παράπονα από μερίδα κατοίκων της Αρόης αλλά και επαγγελματιών οδηγών που ανεβαίνουν στην συνοικία της Πάτρας, έχει προκαλέσει η ελλιπής σήμανση που υπάρχει για τα έργα ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται τις μέρες αυτές στην οδό Παύλου Παυλοπούλου.

Ενώ όλοι αναγνωρίζουν την χρησιμότητα των εργασιών καθώς αντικαθίσταται η παλιά άσφαλτος η οποία είχε φθαρεί και ήταν γεμάτη λακκούβες, επισημαίνουν ότι η ταλαιπωρία τους είναι μεγάλη.

Και τούτο γιατί οι κατασκευαστές «ξέχασαν» να τοποθετήσουν προειδοποιητικές ταμπέλες για όσους ουσιαστικά ανεβαίνουν στην Αρόη από τη Μικρή Περιμετρική.

Οι οδηγοί αυτοί είναι πλέον πάρα πολλοί και ακολουθούν είτε την πορεία από την οδό Φολόης, στην Γερανίου και μετά στην οδό Παυλοπούλου, είτε από την Άρτης, πάροδος Άρτης και μετά Παύλου Παυλοπούλου.

Δυστυχώς σε αυτές τις διαδρομές δεν υπάρξει ενημέρωση και ξαφνικά οι οδηγοί βρίσκονται μπροστά σε κλειστούς δρόμους. Τα νεύρα χτυπάνε «κόκκινο» καθώς δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής και οι συμπολίτες υποχρεώνονται να κάνουν αναστροφή μέσα στο «εργοτάξιο» να κατέβουν και πάλι στα Ταμπάχανα και να φθάσουν στα σπίτια τους ή τις δουλειές τους, μέσω της οδού Αρόης.

Οφείλουμε ωστόσο να αναφέρουμε ότι σε άλλα σημεία και διαδρομές που οδηγούν στην συνοικία υπάρχουν σχετικές ενημερωτικές ταμπέλες, ωστόσο η ταλαιπωρία όσων έρχονται από την Μικρή Περιμετρική είναι δεδομένη και μεγάλη.   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις