Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Επίσκοπος Χρύσανθος στον αγιασμό της σχολής αγιογραφίας της Μητροπόλεως Πατρών

Ο Επίσκοπος Χρύσανθος στον αγιασμό της σ...

Έγινε την περασμένη Δευτέρα στο πνευματικό κέντρο της ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αρόη

Τον αγιασμό στη σχολή Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών τέλεσε την περασμένη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019,  ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος  στο πνευματικό κέντρο της ενορίας  Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης  Αρόης  Πατρών.

Ο Θεοφιλέστατος  Επίσκοπος Κερνίτσης αφού μετέφερε στους μαθητές της σχολής τις εγκάρδιες ευχές του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου για πρόοδο και κάθε επιτυχία στους ιερούς σκοπούς τους, αναφέρθηκε στην σημασία που έχουν οι ιερές εικόνες για εμάς τους χριστιανούς σύμφωνα με την διδασκαλία των Αγίων πατέρων της εκκλησίας.

Τέλος συνεχάρη τους υπεύθυνους της σχολής π. Παναγιώτη Ταρσινό  και κ. Πέτρο Λαμπρινάκο για το ευλογημένο και θεάρεστο έργο που επιτελούν.

Μεταξύ των ιερέων που παρέστησαν στον αγιασμό ήταν και ο προιστάμενος του ιερού ναού Παντανάσσης, πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

*Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, να προσθέσουμε πως αυτήν την εβδομάδα απουσίαζε εκτός Πατρών και Ελλάδος καθώς πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις