Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια της πρεσβυτέρας Σοφίας Σκιαδαρέση

Πάτρα: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώ...

Σήμερα η κηδεία της

O Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον πρώην Δημοτικό και νυν Περιφερειακό σύμβουλο, Σπύρο Σκιαδαρέση και στην οικογένειά του, για το θάνατο της μητέρας του πρεσβυτέρας Σοφίας Σκιαδαρέση.

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Άγγελου Τσιγκρή για τον αιφνίδιο θάνατο της πρεσβυτέρας Σοφίας Σκιαδαρέση

Ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής, με ανακοίνωσή του, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια προς τον π. Νικόλαο Σκιαδαρέση και τους οικείους του, για τον αιφνίδιο και απροσδόκητο θάνατο της πρεσβυτέρας Σοφίας Σκιαδαρέση.

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, για την απώλεια της πρεσβυτέρας Σοφίας Σκιαδαρέση

 

Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια της πρεσβυτέρας Σοφίας Σκιαδαρέση, μητέρας του Περιφερειακού Συμβούλου Σπύρου Σκιαδαρέση, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ειδικότερα, ο κ. Φαρμάκης, αναφέρει:

«Η απώλεια ενός προσφιλούς προσώπου είναι πάντα οδυνηρή, πόσο μάλλον όταν αυτό το πρόσωπο είναι η μία και μοναδική μάνα για όλους μας και η απώλεια είναι τόσο ξαφνική και απρόσμενη.

Με ειλικρινή θλίψη και συγκίνηση, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια προς τους οικείους τής εκλιπούσης και ιδιαιτέρως προς το μέλος του Περιφερειακού μας Συμβουλίου και εκλεκτό μέλος της Αχαϊκής κοινωνίας, Σπύρο Σκιαδαρέση».

 

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση για την απώλεια της Σοφίας Σκιαδαρέση

 

Ο Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών εκφράζουν  θερμά συλλυπητήρια προς τον π. Νικόλαο Σκιαδαρέση και τους οικείους της πρεσβυτέρας Σοφίας Σκιαδαρέση.  Η εκλιπούσα ήταν πάντα συμπαραστάτης στο πλούσιο κοινωνικό έργο του π. Νικολάου. 

Το προεδρείο του Συλλόγου θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στις 4:00 μμ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις