Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φοιτητές Ιατρικής Πάτρας: Η κατάσταση με τα αδέσποτα έχει ξεφύγει στην πανεπιστημιούπολη -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Φοιτητές Ιατρικής Πάτρας: Η κατάσταση με...

Δεκάδες φοιτητές έχουν πέσει θύματα επίθεσης είτε τις πρωινές ώρες είτε τις βραδινές που φεύγουν από τις εφημερίες στο Πανεπιστημαικό Νοσοκομείο

Η Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Πάτρας Κωνσταντίνα Αντωνίνη κατήγγειλε πως πλέον η κατάσταση με τα αδέσποτα στον περιβάλλοντα χώρο του Πανεπιστημίου έχει οδηγηθεί στα άκρα και πως πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα προστασίας.

Πιο συγκεκριμένα η πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου της Ιατρικής ανέφερε στα «Φοιτητικά Νέα» πως το τελευταίο περιστατικό επίθεσης από αδέσποτο συνέβη μόλις την περασμένη Παρασκευή 11/10/2019, όμως γενικότερα από την αρχή του νέου ακαδημαϊκού έτους υπάρχουν εβδομαδιαίως περιστατικά.

Πιο αναλυτικά ο πρόεδρος του Φ.Σ. της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, περιέγραψε μία κατάσταση σχεδόν ανεξέλεγκτη, με τα αδέσποτα ζώα (σκυλιά) να κυκλοφορούν εντός του Ιδρύματος και στο Τμήμα Ιατρικής. "Η κατάσταση με τα αδέσποτα ζώα εντός του Τμήματος Ιατρικής έχει δυστυχώς ξεφύγει και δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή.

Η εικόνα δεκάδων ζώων δεν μας τιμά. Οφείλουμε αρχικά να προστατέψουμε τη ζωή αυτών των αδέσποτων ζώων αλλά και να διασφαλίσουμε μια ποιοτική διαβίωση, η οποία σίγουρα δεν υπάρχει τώρα. Ήδη έχουμε επικοινωνήσει με τον αρμόδιο Αντιπρύτανη αλλά δεν είναι δυστυχώς αρμοδιότητά του αλλά του Δήμου Πατρέων. Μετά το κλείσιμο του Σταθμού Μέριμνας Ζώων στην Πανεπιστημιούπολη, η κατάσταση έχει οδηγηθεί στα άκρα. Δεκάδες φοιτητές είναι "θύματα" επίθεσης είτε κατά τις πρωινές ώρες των μαθημάτων είτε κατά τις βραδινές ώρες που φεύγουν από τις εφημερίες από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στο Νοσοκομείο. Πρέπει κάτι να γίνει!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις