Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλ. Τσίπρας από την Τριταία: Έρχομαι ως βουλευτής να σας ανταποδώσω την τιμή- ΦΩΤΟ

Αλ. Τσίπρας από την Τριταία: Έρχομαι ως ...

Συνεχίζεται η περιοδεία του στην Αχαΐα

Μεγάλη ήταν απόψε Δευτέρα η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκή συνέλευση παρουσία του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα στο Σκιαδά Τριταίας.

Ο πρώην πρωθυπουργός στον σύντομο χαιρετισμό του προς τους συγκεντρωμένους ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έρχομαι ως βουλευτής για να σας επιστρέψω την τιμή που μου κάνατε.

Δεν ξεχνώ στην πιο δύσκολη στιγμή της απομόνωσης και της ήττας, δώσαμε μαζί τη μάχη στην Αχαΐα. Η Τριταία είναι ιστορικά από τα μέρη που όταν δημιουργείται η προοπτική συμπόρευσης, ενώνονται οι προοδευτικές δυνάμεις και έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν συντριπτικές νίκες».

Όπως εξήγησε ο κ. Τσίπρας στόχος πλέον είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε να ξαναβρεί έκφραση ο απλό κόσμος σε επίπεδο βάσης, σε επίπεδο χωριών και δήμων.

«Δεν θέλουμε ένα κόμμα των πεφωτισμένων αλλά της κοινωνίας, ανοικτό, χωρίς να ρωτάμε την καταγωγή και τι ψήφισε ο καθένας στο παρελθόν. Η έγνοια μας να πάει μπροστά ο τόπος μας πρέπει να μας ενώσει. Είμαστε εδώ για να γίνουμε σοφότεροι και να μάθουμε από τα λάθη μας», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

Από την πλευρά του προσφωνώντας τον πρώην πρωθυπουργό ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θόδωρος Μπαρής επισήμανε ότι η επίσκεψή του στην περιοχή, τιμά την Τριταία και τον Ερύμανθο, θύμισε δε ότι το Καλέντζι που είναι κοντά στην Τριταία έχει βγάλει 3 πρωθυπουργούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις