Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζημιές στο καταφύγιο στο Πρασούδι στο Παναχαικό καταγγέλει ο Ορειβατικός Σύλλογος Πατρών

Ζημιές στο καταφύγιο στο Πρασούδι στο Πα...

Όπως αναφέρει πρόκειται για δημοτική περιουσία και θα προβεί σε μήνυση κατά αγνώστων

Σε ανακοίνωση του το Διοικητικό συμβούλιο του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Πατρών εκφράζει την μεγάλη του λύπη καθώς όπως αναφέρει, «πληροφορηθήκαμε ότι κάποιοι συνδημότες μας, επισκέπτες του χώρου του καταφυγίου στη θέση Πρασούδι στο όρος Παναχαϊκό, έδειξαν με τον πιο ακατανόητο τρόπο την περιφρόνησή τους προς όλους μας προκαλώντας ζημιές και καταστρέφοντας δημοτική περιουσία του καταφυγίου που βρίσκεται στο όρος Παναχαϊκό και ανήκει στον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Πατρών.

Την περασμένη εβδομάδα έφτασαν στα χέρια μας φωτογραφίες από τον Πρόεδρο του ΕΟΣ Πατρών, που δείχνουν πως κάποιοι εντελώς ανεύθυνα αφαίρεσαν ξύλινες δοκούς από την περίφραξη του καταφυγίου προκαλώντας παράλληλα και υλικές ζημιές.

Θέλουμε αρχικά να απευθύνουμε έκκληση στον κόσμο προκειμένου ο καθένας μας και όλοι μαζί, να γίνουμε φύλακες της περιουσίας που ανήκει στους δημότες και δη στη νέα γενιά, τόσο για τη διαφύλαξη της ασφάλειας του περιβάλλοντος όσο και για την πραγματική οικονομική ζημία, που ο σύλλογος και η κοινωνία καλείται να αποκαταστήσει κάθε φορά.

Θεωρούμε την ενέργεια αυτή απαράδεκτη και θέλουμε να παρακαλέσουμε οποιονδήποτε γνωρίζει ή είδε κάτι να μας ενημερώσει μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης στο [email protected].  Επίσης, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ο ΕΟΣ Πατρών θα προβεί σε μήνυση κατά αγνώστων και ευελπιστούμε πως είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Παρόμοιες υλικές ζημιές είχαν αναφερθεί και στο παρελθόν όπου είχαν παραβιαστεί τα παραθυρόφυλλα και τα τζάμια του καταφυγίου και είχαν γίνει οι ανάλογες ενέργειες και συστάσεις».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις