Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη για την Νίκη Κεφαλά που έσβησε στα 55 της μόλις χρόνια

Θλίψη για την Νίκη Κεφαλά που έσβησε στα...

Διατηρούσε επί σχεδόν 7 χρόνια κατάστημα επιδιορθώσεων ενδυμάτων στην οδό Κανακάρη

Ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε από τη ζωή μόλις στα 55 της χρόνια η συμπολίτισσα Νίκη Κεφαλά, η οποία τα τελευταία σχεδόν 7 χρόνια διατηρούσε στο κέντρο της Πάτρας στην οδό Κανακάρη πλησίον της Παντανάσσης κατάστημα επιδιορθώσεων, μεταποιήσεων ενδυμάτων καθώς και δερμάτινων.

Η Νίκη Κεφαλά, μία ευγενική και απλή γυναίκα δούλευε με την επαγγελματική ιδιότητα της μοδίστρας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και με πολλούς πελάτες. Το κατάστημα της την περασμένη Παρασκευή παρέμεινε κλειστό και όσοι περνούσαν απ’ έξω αντίκριζαν το πένθιμο αγγελτήριο για την κηδεία της που τελέστηκε στις 4 το απόγευμα στην Περιστέρα στην Δημοτική Ενότητα Ωλενίας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, απ’ όπου και καταγόταν. Το τελευταίο διάστημα η εκλιπούσα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, ωστόσο ήταν μία μαχήτρια της ζωής και δεν το έβαζε κάτω. Πολύ στενοχωρημένοι είναι και οι γείτονες της, οι πελάτες της, τα μέλη της οικογένειας της και όσοι την γνώριζαν και την εκτιμούσαν.

Το παρήγορο είναι πως το μαγαζί ξανάνοιξε με την αδελφή της και τον γιο της εκλιπούσης να είναι εκεί παρόντες δίνοντας το μήνυμα πως η ζωή παρά τα χτυπήματα της μοίρας πρέπει να συνεχιστεί με κάθε τρόπο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις