Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Μεταφέρεται το βιβλιοπωλείο «Το Δόντι»!

Μεταφέρεται το βιβλιοπωλείο «Το Δόντι»!

"Πηγαίνει" Καραϊσκάκη 147, δίπλα στο θέατρο «Αγορά»

Σε νέο χώρο μεταφέρεται το βιβλιοπωλείο της Πάτρας «Το Δόντι». Ο Ανδρέας Τσιλίρας (ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου και εκδότης) με ένα ποστ στο facebook ενημέρωσε:

"Ένας χώρος από μόνος του δεν έχει ούτε ανάσες, ούτε συγκινήσεις, ούτε ελπίδες, ούτε απογοητεύσεις. Οι άνθρωποι του τα δίνουν όλ' αυτά. Και φεύγοντας τα παίρνουν μαζί τους για να έρθουν οι επόμενοι να αφήσουν το δικό τους στίγμα.

Με το «Δόντι» στο βιβλιοπωλείο της Φιλοποίμενος δεν μείναμε όσο περιμέναμε. Λίγο η υπέρμετρη αρχική αισιοδοξία που κάποτε οδηγεί και σε λάθη, λίγο το ότι χώροι σαν το Μέγαρο Πραπόπουλου χρειάζονται ριζική επανεκκίνηση για να ξαναζήσουν τις παλιές δόξες, λίγο ότι τα βιβλιοφιλικά στέκια χάνουν πια ακόμα και πιστούς φίλους του βιβλίου, μας οδήγησαν στο κλείσιμο ενός ακόμα κύκλου.
(Ίσως βέβαια αυτός ο κύκλος να έπρεπε έτσι κι αλλιώς να κλείσει για να βοηθήσει σε μια γενικότερη μετάβαση, αλλά αυτό είναι μια άλλη μεγάλη κουβέντα που δεν αφορά το fb.)

Σε λίγες μέρες το «Δόντι» θα βρίσκεται σε μια καινούρια γειτονιά, στην Καραϊσκάκη 147, δίπλα στο θέατρο «Αγορά». Σε μια περιοχή όπου ανάμεσα στους δύο πεζόδρομους της Παντανάσσης και της Γεροκωστοπούλου, διαμορφώνεται μια πολύ ιδιαίτερη σύνθεση κατοίκων, επιχειρήσεων και θαμώνων. Ελπίζουμε να ταιριάξουμε μαζί τους, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα σημάδια. Γιατί ναι, πάλι αισιόδοξα" ξεκινάμε αναφέρει στην ανάρτηση του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture