Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Θα είμαστε δίπλα σας» -Δέσμευση Αντιπεριφερειάρχη Π. Σακελλαρόπουλου προς την «Μέριμνα»

«Θα είμαστε δίπλα σας» -Δέσμευση Αντιπερ...

Αντιπροσωπεία της "Μέριμνας" τον επισκέφθηκε και συζήτησαν θέματα όπως η λειτουργία και η βιωσιμότητα του Θεραπευτικού Κέντρου

Τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Πατρών «Μέριμνα».

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα λειτουργίας, βιωσιμότητας και ενίσχυσης του Κέντρου «Η Μέριμνα» με στόχο τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες προς τους ωφελούμενους.

Ο κ. Σακελλαρόπουλος μετέφερε την ειλικρινή πρόθεση της Περιφερειακής Αρχής για ουσιαστική στήριξη των κοινωνικών δομών κι επεσήμανε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδος, Νεκτάριου Φαρμάκη, για τις ευπαθείς ομάδες στοχεύοντας στην άρση των κοινωνικών ανισοτήτων και του αποκλεισμού.

«Είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια σας, η οποία είναι για όλους μας παράδειγμα προς μίμηση. Θα είμαστε δίπλα σας διαμορφώνοντας τις προϋποθέσεις μιας σύγχρονης κοινωνίας με ισότιμα μέλη» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης.

Τα μέλη το ΔΣ του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου «Μέριμνα» προσέφεραν ως δώρο στον κ. Σακελλαρόπουλο ένα καράβι που κατασκεύασαν οι εκπαιδευόμενοι στα εργαστήρια του Κέντρου. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις