Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Απολογισμό των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων ζητάει το «σπιράλ»

Απολογισμό των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώ...

«Πέρασε ένας μήνας και η πόλη δεν έκανε ακόμα την αποτίμηση», αναφέρει

Οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες φιλοξενήθηκαν στην Πάτρα την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και μέχρι σήμερα –Οκτώβριος ήδη-  παραμένει σε εκκρεμότητα ο επίσημος απολογισμός της διοργάνωσης, αναφέρει σε ανακοίνωση του, η δημοτική παράταξη «σπιράλ» του Πέτρου Ψωμά.

Η ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής:

Ένας απολογισμός που πρέπει να αφορά όλες τις πτυχές των Αγώνων, όπως η οργανωτική πλευρά, τα άμεσα και έμμεσα οφέλη για την πόλη, το αμιγώς αθλητικό μέρος, την επικοινωνία και απήχηση του θεσμού και φυσικά τα οικονομικά της διοργάνωσης.

Η παρουσίαση ενός πλήρους απολογισμού δεν είναι μόνο μια τυπική υποχρέωση της Οργανωτικής Επιτροπής. Είναι μια ουσιαστική υποχρέωση προς την τοπική κοινωνία, αφού μια ψύχραιμη και στοιχειοθετημένη συζήτηση για όσα συνέβησαν, τις θετικές όψεις και τις πιθανές αστοχίες, αποτελεί συλλογική εμπειρία της πόλης που θα πρέπει να κατατεθεί δημόσια και να αποτελέσει χρήσιμο οδηγό για επόμενες διεκδικήσεις και διοργανώσεις.

Οι δημότες αναρωτιούνται τι άφησε στην Πάτρα η συγκεκριμένη διοργάνωση, πώς αξιοποιήθηκε η ευκαιρία από την πλευρά του Δήμου και πώς θα θωρακιστούμε ως πόλη (θεσμικά, πολιτικά, τεχνοκρατικά) ώστε στο μέλλον να αποφύγουμε λάθη και παραλείψεις που μοιραία υπήρξαν κατά την προετοιμασία και τη διεξαγωγή των συγκεκριμένων Αγώνων.

ΥΓ. Στο μεταξύ κάνουμε έκκληση να αποσυρθούν από τους δρόμους της Πάτρας τα διαφημιστικά μπάνερ που διαφημίζουν τους Αγώνες, τα οποία είναι πλέον ανεπίκαιρα, ξεκίνησαν να «καταρρέουν», εξελίσσονται σε κακή εικόνα πόλης και είναι πιθανό να προκαλέσουν κάποιο ατύχημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις