Οι Έλληνες δαπάνησαν πάνω από 10 εκατ. ευρώ μόνον σε μία ημέρα
Οι Έλληνες δαπάνησαν πάνω από 10 εκατ. ευρώ μόνον σε μία ημέρα, για να αποκτήσουν τα νέα τα iPhones 11 τα οποία κυκλοφόρησαν την Παρασκευή στη χώρα και… εξαντλήθηκαν.
Μάλιστα, τη μεγαλύτερη ζήτηση είχαν τα ακριβά μοντέλα, τα iPhones 11 Pro και iPhones 11 Pro Max. Πρόκειται για συσκευές με λιανική τιμή διάθεσης που ξεκινάει από 1.229 ευρώ και φτάνουν έως τα 1.789 ευρώ για το πιο ακριβό μοντέλο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή» πάνω από το 70% των συσκευών που ζητήθηκαν αφορούσαν τα πανάκριβα μοντέλα της Apple. Aντίθετα η ζήτηση που παρουσιάστηκε στο εισαγωγικό μοντέλο iPhone 11 με τιμή διάθεσης που ξεκινάει από 869 ευρώ, περιορίσθηκε στο 20% έως 25%. Ενδεικτικό είναι ότι όλα τα μεγάλα δίκτυα διανομής κινητών τηλεφώνων χθες, πρώτη ημέρα διάθεσης των iPhones 11 στην Ελλάδα, παρουσίαζαν διαθεσιμότητα στο εισαγωγικό μοντέλο iPhone 11, περιορισμένη διαθεσιμότητα στο iPhone 11 Pro, ενώ το iPhone 11 Pro Max δεν υπήρχε πουθενά. Ούτε στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind) ούτε στα δίκτυα λιανικής διάθεσης ηλεκτρονικών, συμπεριλαμβανομένης της αντιπροσωπείας της Apple στην Ελλάδα, iStorm. Οσοι επισκέπτονταν τις σχετικές ιστοσελίδες θα παρατηρούσαν ότι οι νέες και ακριβές συσκευές θα ήταν «σύντομα διαθέσιμες» ή ότι «έρχονται σύντομα».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










