Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Κοραλία Μοίραλη περιγράφει την εμπειρία της με το My Coffee Island App

Η Κοραλία Μοίραλη περιγράφει την εμπειρί...

“Βρήκα τo πιο «έξυπνο» app!”

Δεν είμαι από εκείνους που επιλέγουν να παραγγέλνουν καφέ ή φαγητό μέσω ενός app, ίσως γιατί όσες φορές το δοκίμασα, στο τέλος κατάλαβα ότι θα είχα ξεμπερδέψει πολύ πιο γρήγορα αν είχα κάνει την παραγγελία μου τηλεφωνικά.  Ξέρετε… καθυστερήσεις, δυσκολίες στην πλοήγηση και πολλά κολλήματα γενικώς που με έκαναν να βαριέμαι, αν δεν μου «έσπαγαν  τα νεύρα»…!

Αυτά, μέχρι να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή “My Coffee Island” που πραγματικά σε κάνει να αισθάνεσαι σα να έχεις το δικό σου κατάστημα!

Ένα «έξυπνο», γρήγορο (σοβαρό πλεονέκτημα αυτό!) και πρωτοποριακό app, που είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι εκείνες τις ώρες που «πνίγεσαι» στη δουλειά και ζητάς «εδώ και τώρα» έναν μυρωδάτο και λαχταριστό καφέ για να μην βγεις… “off”.

Μία τέτοια μέρα, λοιπόν, είπα… «θα δοκιμάσω». Αποφασιστικά και κυρίως αθόρυβα! Και ξεκίνησα. Η εικόνα του ψηφιακού barista που είδα στο άνοιγμα της εφαρμογής με έκανε να πω «Εδώ είμαστε»! Παρήγγειλα σε απίστευτα σύντομο χρόνο και οι επιλογές που είχα – σε ροφήματα, γλυκά και αλμυρά σνακς - ήταν πολλές… αλλά πάρα πολλές όμως, και μάλιστα σε σούπερ τιμές. Κι επειδή είμαι τρομερά αναποφάσιστη με κάτι τέτοια… πάτησα το μαγικό κουμπάκι που μου έλεγε «πρότεινε μου κάτι».

Βρήκα φανταστική την ιδέα ότι μπορώ σε κάθε βήμα της παραγγελίας μου να «μιλάω» με τον ψηφιακό barista (ωραίος «τύπος»)  που ήταν έτοιμος να βοηθήσει, και σούπερ την επιλογή της παραμετροποίησης του προϊόντος που ετοιμαζόμουν να παραγγείλω. Η παραγγελία μου ολοκληρώθηκε άκρως «διασκεδαστικά» αφού έμαθα … «τι καφές» είμαι. Ναι, ναι, σωστά διαβάζετε και κάντε το και εσείς μόλις μπείτε στην εφαρμογή.  Έπαιξα ένα έξυπνο κουίζ που μου πρότεινε τον καφέ που θα δοκιμάσω την επόμενη φορά. Και εννοείται ότι θα τον δοκιμάσω! Νομίζω ότι βρήκα τη νέα καθημερινή μου συνήθεια! Μη σας πω ότι θα προγραμματίζω τις παραγγελίες μου για να βρίσκω τον πρωινό μου καφέ στο γραφείο να με περιμένει. Επιπλέον,  μπορώ να κάνω παραγγελία όχι μόνο για delivery αλλά και για take away γιατί  χρόνος είναι πολύτιμος. Παραγγέλνεις, περνάς, παίρνεις το πακέτο σου και φεύγεις!

Το συγκεκριμένο app (που μπορείτε να κατεβάσε για iOS εδώ και για android εδώ) παρέχει χωρίς υπερβολές, ό,τι δυνατότητα μπορείς- και δεν μπορείς- να φανταστείς! Και σου δίνουν και εκπτωτικά κουπόνια για τις επόμενες παραγγελίες…

Εύκολα, γρήγορα, σωστά, με έναν σωρό επιλογές και με δώρα… ε, καταλαβαίνετε τον ενθουσιασμό μου.

Αααα και να μην ξεχάσω! Ο πρώτος μου καφές, εκτός από τέλειος, ήταν και κερασμένος... από τα Coffee Island φυσικά!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight