Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη και συγκίνηση για την Λαμπρινή Καρατσιώλη-Χαβέλα

Θλίψη και συγκίνηση για την Λαμπρινή Καρ...

Ήταν προισταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας στο Νοσοκομείο "Ο Άγιος Ανδρέας" - Κηδεύεται την Παρασκευή 27/9/2019

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της συμπολίτισσας Λαμπρινής Λ. Καρατσιώλη το γένος Χαβέλα σε ηλικία 67 ετών. Η εκλιπούσα αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας από το οποίο δεν κατάφερε να βγει νικήτρια. Η Λαμπρινή Χαβέλα ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή και στον επαγγελματικό της βίο ήταν προισταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας». Ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο και την εκτιμούσαν και την αγαπούσαν όλοι οι συνάδελφοι της.

Ήταν παντρεμένη με τον Λάμπρο Καρατσιώλη και είχε δύο παιδιά, την Βασιλική και την Ειρήνη ενώ είχε τη χαρά να δει εν ζωή και δύο εγγόνια τον Γιάννη-Χρήστο και την Λαμπρινή-Μαρία.

Η εξόδιος ακολουθία για την Λαμπρινή Καρατσιώλη-Χαβέλα θα ψαλεί την Παρασκευή 27-9- 2019 στις 3 μ.μ από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου εις Άγιο Βασίλειο Ρίου.

Παράκληση της οικογένειας της εκλιπούσης είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖω».

Να προσθέσουμε πως η Λαμπρινή Χαβέλα που είχε συνταξιοδοτηθεί, είχε διατελέσει και πρόεδρος κατά το παρελθόν στο Περιφερειακό Τμήμα Αχαΐας του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις