Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Feel In’ & Ephemeral Echoes στο Stage του Ghetto Bar

Feel In’ & Ephemeral Echoes στο Stag...

Στις 6 Οκτωβρίου

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου δύο μπάντες ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία live μουσική ιστορία. Feel In’ και Ephemeral Echoes αναλαμβάνουν το stage του Ghetto Bar στην Πάτρα.

 Οι Feel in' είναι μια τετραμελής μπάντα εναλλακτικού hip hop από την Πάτρα. Με όχημα το rap ταξιδεύουν από το rock μέχρι το electro, από το alternative μέχρι το έντεχνο, από το funk μέχρι το metal. Μέσα από μια θετικά κριτική ματιά τραγουδάνε για την κοινωνία του σήμερα, αλλά και τις δικές τους ιστορίες.

Γεννήθηκαν το 2003 με σκοπό να προσεγγίσουν το hip hop από μια διαφορετική, μη συμβατική, οπτική γωνία και να το ντύσουν με φυσικά όργανα και περισσότερες μελωδικές γραμμές. Νονοί, ο Βαγγέλης Μουρελάτος (DarkMatters), στην μουσική παραγωγή και τα scratch, και ο Δημήτρης Ροντογιάννης στο rap και την κιθάρα. Πολύ σύντομα προστίθεται στη σύνθεση τους ο Νίκος Γαλάνης, αναλαμβάνοντας το φωνητικό και ο Γεράσιμος για το κιθαριστικό κομμάτι της μπάντας.

 

Δισκογραφία

2009-Κορίτσι της Βροχής (Single)

2012-Ανοίγει η Σκηνή (LP)

2013-Ηλίθεια Αστεία (ft Stereo Nova), Εν λευκώ  (ft Νατάσα Μποφίλιου), Ο χαμένος τα παίρνει όλα (ft Γιάννη Αγγελάκα) (Single-Covers)

2014-Όταν πιάνω το μικρόφωνο (EP)

2015-Roads (Portishead Single-Cover)

2016-Για όσα ζητώ (Single)

2017- Εὖ του x (LP)

 

 

Μπορείτε να τους ακούσετε και να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητές τους, στους παρακάτω διαδικτυακούς τόπους:

http://www.feel-in.gr

http://feelin.bandcamp.com

http://www.facebook.com/feelinhiphop

http://www.youtube.com/feelinhiphop

http://www.facebook.com/feelinpatra

https://twitter.com/Feelin_hiphop

 

Contact: [email protected]

 

 

Οι Ephemeral Echoes είναι ένα ατμοσφαιρικό Post Rock συγκρότημα από την Πάτρα. Ο ήχος τους απεικονίζει την αναζήτηση, την θλίψη, τον πόνο και το ξέσπασμα μέσα από  ατμοσφαιρικά βουβά Post μονοπάτια.

Δημιουργήθηκαν το 2016 από τον Χρήστο Γρηγορίου και τον Αλέξανδρο Τζαμαλή, λάτρες του ambient αλλά και του σκληρού ήχου. Στην συνέχεια εδραιώθηκαν στην μπάντα ο Θοδωρής Δασκαλόπουλος στο μπάσο, ο Δήμος Κόντος στο Synthesizer και ο Μιχάλης Αναστασόπουλος στα ντράμς, οι οποίοι έδωσαν σάρκα και οστά στα κομμάτια.

Έπειτα από πολλές συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, πριν 5 μήνες δημοσίευσαν το πρώτο τους single με τίτλο ‘’Beyond the Skies’’ το οποίο είναι διαθέσιμο στο YouTube.

Σήμερα οι Ephemeral Echos βρίσκονται στο στούντιο και ηχογραφούν το πρώτο τους άλμπουμ ενώ ταυτόχρονα συνεχίζουν το ταξίδι τους στη μουσική σκηνή.

 

YOUTUBE: https://tinyurl.com/y5k7pfvu

FACEBOOK:  https://www.facebook.com/EphemeralEchoes/

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture