Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Μπρουκ από την «Τόλμη και Γοητεία» στις «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου! BINTEO

Η Μπρουκ από την «Τόλμη και Γοητεία» στι...

Η ανάρτηση στο instagram

Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζει μια έκπληξη στη σειρά του, την οποία και ανακοίνωσε στο Instagram.

Στην σειρά θα κάνει μια guest εμφάνιση η Κάθριν Κέλι Λανγκ, που υποδυόταν της Μπρουκ από τη θρυλική τηλεοπτική σειρά «Τόλμη και Γοητεία»

Την συνεργασία ανακοίνωσε μέσα από το Instagram ο Ανδρέας Γεωργίου, με βίντεο της ηθοποιού ενώ έγραψε: «Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επί λέξη “δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω”, μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η “γοητεία” σου με έκανε να “τολμήσω” να σε πλησιάσω… ραντεβού στην Κέρκυρα».

Ανάρτηση έκανε και η Κάθριν Κέλι Λανγκ που ανέβασε στον λογαριασμό της το ίδιο βίντεο χαιρετώντας τους Έλληνες θαυμαστές της σειράς «8 Λέξεις» στα ελληνικά, ενώ δηλώνει ενθουσιασμένη που θα έρθει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα για τα γυρίσματα.

Επίσης, η ηθοποιός αποκαλύπτει πως στην σειρά «8 Λέξεις» θα υποδυθεί μια Αμερικανίδα δημοσιογράφο που έρχεται στην Ελλάδα για να κάνει την δουλειά της και θα ανακατευτεί με την πολιτική αλλά και μια ρομαντική ιστορία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις