Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική εγγραφή των νέων φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική εγγραφή των νέων ...

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Στις 18.9.2019 ξεκίνησε, σύμφωνα και με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2019 και θα ολοκληρωθεί στις 27.9.2019 στην ηλεκτρονική βάση του Υπουργείου  https://eregister.it.minedu.gov.gr όπου και είναι ανηρτημένο το πλήρες κείμενο του δελτίου Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών, μετά την αποστολή από το Υπουργείο, των πινάκων των εγγεγραμμένων πρωτοετών φοιτητών ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, το Πανεπιστήμιο Πατρών θα ανακοινώσει στον διαδικτυακό τόπο του Ιδρύματος (www.upatras.gr) τις ημερομηνίες κατά τις οποίες οι πρωτοετείς φοιτητές θα πρέπει να εισέρχονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Ψηφιακού Άλματος (eggrafes.upatras.gr) προκειμένου να συμπληρώνουν τα απαραίτητα στοιχεία εγγραφής τους για να λάβουν το πιστοποιητικό εγγραφής και τους κωδικούς πρόσβασης στις τηλεματικές υπηρεσίες του Ιδρύματος.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Το ειδικό γραφείο παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών ξεκινά την λειτουργία του και αυτό το ακαδημαϊκό έτος, στις 20.9.2019.Το ειδικό γραφείο παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών υγείας απευθύνεται στους φοιτητές και τις φοιτήτριες όλων των τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών και λειτουργεί κατόπιν προγραμματισμένων συναντήσεων κάθε Παρασκευή στο ισόγειο του κτιρίου Α΄ στην Πανεπιστημιούπολη Ρίου. Οι φοιτητές απευθύνονται για ραντεβού στα τηλ.: 2610-969696 και 2610-969897. Περισσότερες πληροφορίες για το γραφείο ψυχολογικής στήριξης μπορείτε να αναζητήσετε στην εξής διεύθυνση: eko.upatras.gr

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Η Διοίκηση του Πανεπιστημίου Πατρών όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Πρυτανείας, είναι στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει την ακαδημαϊκή κοινότητα ότι το Συμβούλιο της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση χορήγησε πιστοποίηση στο Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ) του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής για τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές του διαδικασίες, με βάση τις αρχές του προτύπου ποιότητας ΠΠΣ της ΑΔΙΠ και τις Αρχές Διασφάλισης Ποιότητας του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης (ESG 2015).

Κατά τη διαδικασία Πιστοποίησης του ΠΠΣ συνεργάστηκαν η Διοίκηση του Ιδρύματος και η  Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας με τη Διοίκηση και την Ομάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης της Ακαδημαϊκής Μονάδας. Η πιστοποίηση ολοκληρώθηκε με επιτόπια επίσκεψη επιτροπής εμπειρογνωμόνων από το εξωτερικό. Σημαντική ήταν η συμβολή των μελών ΔΕΠ, φοιτητών, ερευνητών, αποφοίτων και των κοινωνικών εταίρων του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών.

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών συγχαίρει δημοσίως όλους όσοι συνέδραμαν και  εργάστηκαν με αφοσίωση για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης του συγκεκριμένου Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις