Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Mε φόντο τα μπουζούκια του '90 η ταινία "Φαντασία" έρχεται 28 Νοεμβρίου στις αίθουσες

Mε φόντο τα μπουζούκια του '90 η ταινία ...

Παίζουν οι Γιάννης Στάνκογλου, Ρένα Μόρφη, Βίκυ Παπαδοπούλου & Στέλιος Μάινας

Έτοιμη να ξεκινήσει το ταξίδι της στις κινηματογραφικές αίθουσες, σε περίπου 2 μήνες από τώρα, στις 28 Νοεμβρίου 2019 σε διανομή από την Feelgood είναι η Ελληνική ταινία «Φαντασία», το διαφημιστικό trailer της οποίας & η αφίσα δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Οκτώβριος 1993. Το ΠΑΣΟΚ έχει κερδίσει τις εκλογές, στην ελληνική τηλεόραση προβάλλεται το CiaoAntenna και στο πρόγραμμα του κατάμεστου Διογένης Παλλάς ακούγονται επιτυχίες όπως το «είμαι πολύ φερέγγυος, μείνε μαζί μου έγκυος». Μια νεαρή τραγουδίστρια (Φωτεινή) με μοναδική φωνή καταφθάνει στην Αθήνα από την επαρχία για να τραγουδήσει στο μαγαζί ενός βετεράνου μπουζουξή (Χρηστάκης), τις Χάντρες. Ένας νεαρός λαϊκο-ποπ τραγουδιστής, ο Κόκκινος, θα συναντήσει και θα ερωτευτεί παράφορα την Φωτεινή. Η συνάντηση αυτή θα αλλάξει τις ζωές των τριών για πάντα.

Τοποθετημένη στις αρχές της δεκαετίας του ’90, και με τον συμβολικό τίτλο «Φαντασία», η 3η μεγάλου μήκους ταινία του Αλέξη Καρδαρά (Γκίνες, Η Ληστεία), είναι ένας ύμνος στον έρωτα, αλλά και ένας φόρος τιμής στον κόσμο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η πρωτοεμφανιζόμενη στο χώρο του κινηματογράφου τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη ως Φωτεινή, η Βίκυ Παπαδοπούλου στο ρόλο της μητέρας της, ο Στέλιος Μάινας στο ρόλο του καταξιωμένου μπουζουξή Χρηστάκη και ο Γιάννης Στάνκογλου (Κόκκινος) ως το ανερχόμενο αστέρι της λαϊκό-ποπ κουλτούρας. Μεταξύ άλλων εμφανίζονται, επίσης, η Άννα Καλαϊτζίδου, ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Γιάννης Νταλιάνης και ο Γιώργος Καφετζόπουλος. Ο σκηνοθέτης Αλέξης Καρδαράς έχει γράψει και το σενάριο, ενώ τη μουσική και τα τραγούδια υπογράφει ο Μίνως Μάτσας.

Η ταινία «Φαντασία», σε συμπαραγωγή και διανομή Feelgood Entertainment, θα κυκλοφορήσει όπως προείπαμε στις 28 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους ενώ ένα teaser trailer της έχει ήδη παιχθεί στα Οdeon Veso Mare.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture