Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή Έλλη Τρίγγου στη σειρά - υπερπαραγωγή «Άγριες Μέλισσες»

Η Πατρινή Έλλη Τρίγγου στη σειρά - υπερπ...

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 20:45 κάνει πρεμιέρα

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 20:45, κάνει πρεμιέρα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 η πολυαναμενόμενη  δραματική σειρά - υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», η οποία στοιχίζει στο κανάλι 6 εκατ. ευρώ και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:45. Η υπόθεση της σειράς μας μεταφέρει κάπου ανάμεσα στην δεκαετία του '50 και του '60, έχοντας ως φόντο της τον θεσσαλικό κάμπο.

Με την υπογραφή της Μελίνας Τσαμπάνη, του Βαγγέλη Νάση, της Βάσιας Καριτινού και του Θωμά Τσαμπάνη στο σενάριο και σε σκηνοθεσία των Λευτέρη Χαρίτου, Σπύρου Μιχαλόπουλου και Σταμάτη Πατρών, οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν επιστρατεύσει ένα από τα πιο πλούσια καστ που έχουμε δει ποτέ σε μια σειρά στην ελληνική τηλεόραση.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ξεχωρίζουν ο Γιάννης Φέρτης, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Θεοφανία Παπαθωμά, αλλά και η «δική» μας ταλαντούχα Πατρινή ηθοποιός Έλλη Τρίγγου, η οποία στη σειρά υποδύεται την Ασημίνα Σταμίνη.

Η Ασημίνα, η μεσαία αδελφή είναι η μεγάλη καρδιά της οικογένειας. Ένα γλυκό, θετικό και φωτεινό πλάσμα. Πάντα δοτική, αιώνια ρομαντική και πολύ ευαίσθητη εμπιστεύεται τους ανθρώπους και το καλό που υπάρχει μέσα τους.

Σε αντίθεση  με τη μεγάλη της αδελφή, είναι αρκετά συντηρητική και φοβάται να υπερβεί τα όρια που το χωριό έχει θέσει στις γυναίκες. Η ζωή όμως θα τη φέρει αντιμέτωπη με μεγάλες προκλήσεις. Ερωτεύεται τον Νικηφόρο, τον μικρό αδερφό του Σέργιου Σεβαστού. Για τον έρωτα αυτό θα πρέπει να παλέψει και με την αδερφή της, Ελένη αλλά και με την οικογένειά του. Για την Ασημίνα, όμως, ο κακός δράκος στο δικό της παραμύθι δεν θα είναι άλλος από τη μικρή της αδελφή, Δρόσω.

Στη σειρά συμμετέχει και ο Πατρινός Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος υποδύεται το ρόλο του Λάμπρου Σεβαστού.

Ο Λάμπρος είναι ο μεγάλος γιος του Μιλτιάδη. Επιστρέφει στο χωριό σαν δάσκαλος μετά από δέκα χρόνια και όντας πλέον παντρεμένος με τη Θεοδοσία. Είναι ένας έντιμος άνθρωπος, σοβαρός και μετρημένος με προοδευτικές ιδέες. Αν και χαμηλών τόνων, δεν θα διστάσει να υψώσει το ανάστημά του απέναντι στο θείο του Δούκα Σεβαστό και να υπερασπιστεί όσα ο ίδιος πιστεύει. Πριν φύγει για σπουδές ήθελε να παντρευτεί την Ελένη. Όμως οι πατεράδες και των δυο είχαν αντίθετη γνώμη. Εκείνος έφυγε με την υπόσχεση να γυρίσει και να την κλέψει αλλά, δεν κράτησε τον λόγο του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight