Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Emmy Creative Arts 2019: Σάρωσε το Game of Thrones

Emmy Creative Arts 2019: Σάρωσε το Game ...

Όπως και το Τσερνόμπιλ

Δυο από τις διεθνώς αγαπημενες και δημοφιλέστερες σειρές κυριαρχησαν στην απονομή των Emmy Creative Arts, που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Microsoft στο Λος Άντζελες την Κυριακή το βράδυ.    

To Games of Thrones έφυγε με συνολικά 10 βραβεία κερδίζοντας σε όλες τις τεχνικές κατηγορίες, από οπτικά εφέ έως μακιγιάζ. Η σειρά-φαινόμενο είναι φέτος αυτή με τις περισσότερες υποψηφιότητες για Emmy και ετοιμάζεται για τα βασικά βραβεία Primetime Emmy στις 22 Σεπτεμβρίου.

Το Chernobyl του HBO έφυγε με επτά νίκες, ακολουθούμενο από τη σειρά της Amazon Prime «The Marvelous Mrs. Maisel» που κέρδισε έξι.  

Οι σαρωτικές νίκες των GoT και Chernobyl έφεραν το HBO στην κορυφή των βραβείων έως τώρα με 25 διακρίσεις ενώ ακολουθεί το Netflix με 23. Τώρα το ενδιαφέρον στρέφεται στην μεγάλη τελετή το επόμενο Σάββατο όπου θα καθοριστεί αν το GoT θα ολοκληρώσει την κούρσα με ρεκόρ καθώς έχει φέτος συνολικά 32 υποψηφιότητες.  

Η σειρά του HBO, που ολοκληρώθηκε μετά το πέρας της όγδοης σεζόν, προηγείται της σειράς The Marvelous Mrs. Maisel της Amazon που καταμετρά 20 υποψηφιότητες, ενώ η σειρά Chernobyl (HBO), η οποία γνώρισε μεγάλη δημοφιλία και στην Ελλάδα, απαριθμεί 19 υποψηφιότητες.  

Σύμφωνα με την TV Academy, οι υποψηφιότητες του Game of Thrones είναι για την τηλεοπτική ιστορία οι περισσότερες που έχει συγκεντρώσει μια σειρά μέσα σε μια σεζόν. Η HBO συνολικά συγκεντρώνει 137 υποψηφιότητες, ακολουθεί το Netflix με 117 υποψηφιότητες. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture