Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Παίζεται & στην Πάτρα το "Ο Φύλακας Άγγελος Έπεσε"

Παίζεται & στην Πάτρα το "Ο Φύλ...

Ο Σκωτσέζος γόης Τζέραντ Μπάτλερ καλείται πάλι να σώσει τον Αμερικανό Πρόεδρο

Tι κι αν οι κριτικές δεν είναι οι καλύτερες (39% στο rotten tomatoes & 45% στο metacritic) η νέα περιπέτεια του franchise, “Ο Φύλακας Άγγελος Έπεσε -Angel Has Fallen” και πάλι με πρωταγωνιστή τον γοητευτικό Σκωτσέζο σταρ της περιπέτειας που έπαιξε και τον ακαταμάχητο και ηρωικό Λεωνίδα στους «300», Τζέραρντ Μπάτλερ, στα 49 του χρόνια σήμερα, έκανε την έκπληξη και κατάφερε να τα πάει μία χαρά στο Αμερικάνικο box office παρά την «κούραση» και τον σαματά από τις 2 προηγούμενες ταινίες. Το αποτέλεσμα είναι το «Ο Φύλακας Άγγελος Έπεσε» διάρκειας 2 ωρών που έκανε πρεμιέρα στη χώρα μας την Πέμπτη 12/9/2019 σε διανομή Odeon (παίζεται και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare) ήδη να έχει φτάσει τα 56 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις από τις 23 Αυγούστου που παίζεται στις ΗΠΑ και να συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του στα ταμεία.

Η σκηνοθεσία είναι του Ρικ Ρόμαν Γουόκαι και εκτός του Τζέραρντ Μπάτλερ, ο οποίος μάλιστα είχε δηλώσει στο Entertainment Weekly πως αν η ταινία αποτύγχανε θα έκλεινε εδώ ο κύκλος του ρωμαλέου σωματοφύλακα και μυστικού αστυνομικού που ερμηνεύει, του Mike Banning, παίζουν ο βετεράνος Μόργκαν Φρίμαν στο ρόλο του Προέδρου και οι Ντάνι Χιούστον, Πάιπερ Περάμπο, Jada Pinkett Smith. Επίσης εμφανίζεται και ο αγαπητός Αμερικανός ηθοποιός Νικ Νόλτε.

Έπειτα από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος βρίσκεται σε κώμα, ο έμπιστός του πράκτορας Μάικ Μπάνινγκ ενοχοποιείται και συλλαμβάνεται. Προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του, δραπετεύει και, με το FBI στο κατόπι του, αναζητά αυτόν που τον παγίδευσε.

Ο Χρήστος Μήτσης στο περιοδικό Αθηνόραμα έγραψε τα εξής:

Καινούργια τρεχαλητά, πυροβολισμοί και κλοτσομπουνίδια για τον κουρασμένο πλέον προστάτη του καλού πλανητάρχη, σε ένα σίκουελ που προσπαθεί, χωρίς έμπνευση, να διαφοροποιηθεί (προς… χαρακτήρα μεριά) από τις προηγούμενες, καθαρής δράσης περιπέτειες της σειράς.

*Να θυμίσουμε τις 2 προηγούμενες ταινίες που είχαν παιχθεί και στην Πάτρα. Ήταν τα φιλμ «Olympus Has Fallen» (2013) και «London Has Fallen» (2016) που είχαν κάνει εμπορική επιτυχία.  

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture