Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ποια θα είναι η τύχη του ροντβάιλερ που κατασπάραξε βρέφος

Ποια θα είναι η τύχη του ροντβάιλερ που ...

Θα αποφασίσει ειδική επιστημονική επιτροπή

Σε εγκαταστάσεις της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας στο Κορωπί φιλοξενείται, προς το παρόν, το ροτβάιλερ που δάγκωσε και τραυμάτισε θανάσιμα ένα βρέφος στα Γλυκά Νερά την Πέμπτη.

Υπάλληλοι της φιλοζωικής που μίλησαν στο lifo.gr ξεκαθάρισαν πως έχουν λάβει εντολή από τον εισαγγελέα να μην αποκαλύψουν το παραμικρό από όσα γνωρίζουν για την υπόθεση. Όσο για την τύχη του σκύλου, οι ίδιες πηγές μας εξηγούν ότι επειδή δεν πρόκειται για αδέσποτο ζώο, αν δεν αφαιρεθεί από την οικογένεια με εισαγγελική εντολή, για τα επόμενα βήματα θα αποφασίσουν οι ιδιοκτήτες του σκύλου.

Η πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου Αθηνά Τραχήλη διευκρινίζει ότι σε περίπτωση αφαίρεσης του ζώου από τους ιδιοκτήτες του, για το μέλλον του θα αποφασίσει ειδική επιστημονική επιτροπή του δήμου.

Στο παρελθόν πάντως σε αρκετές περιπτώσεις σοβαρού τραυματισμού οι εμπλεκόμενοι σκύλοι οδηγήθηκαν στην ευθανασία αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν ήταν απόφαση εισαγγελέα και πάντοτε τον τελευταίο λόγο είχε η ειδική επιτροπή του εκάστοτε δήμου. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις