Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Έκλαιγε ασταμάτητα" - Φοιτητής βρήκε το παρατημένο μωρό

"Έκλαιγε ασταμάτητα" - Φοιτητή...

Στην είσοδο της πολυκατοικίας

Δεκαεννιάχρονος φοιτητής  εντόπισε το εγκαταλελειμμένο βρέφος στην πυλωτή της πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία. Όπως λέει έκλαιγε ασταμάτητα.  Το νεογέννητο κοριτσάκι εντοπίστηκε χθες τα ξημερώματα μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ στην είσοδο πολυκατοικίας, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Ο νεαρός ενημέρωσε την αστυνομία και μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο έβγαλαν το βρέφος από το καρότσι και το μετέφεραν στο νοσοκομείο Παίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, το βρέφος είναι καλά στην υγεία του μετά τη διάγνωση και των γιατρών που το εξέτασαν. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για να εντοπίσει τα άτομα που εγκατέλειψαν το παιδάκι στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Το γεγονός έχει προκαλέσει αίσθηση. Παρακολουθείστε πώς περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε.

Ο Πρόεδρος από το Χαμόγελο του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι μαζί για την εγκατάλειψη του μωρού στη Νέα Ιωνία. Το χαμογελο του παιδιού ειδοποίησε ο νεαρός.

«Άκουγα το κλάμα και νόμιζα ότι ήταν γατάκι. Πλησίασα και αντίκρυσα το μωρό μέσα στο καρότσι του σούπερ μάρκετ» είπε χαρακτηριστικά. Όπως είπε ο Παναγιώτης Μαδούρος ακόμα και ο αστυνομικός που είδε το μωρό λύγισε. Συγκλονιστική είναι η στιγμή που περιγράφει ο 19χρονος, σύμφωνα με τον οποίο, όταν ο αστυνομικός, που έφθασε στο σημείο, πήρε το μωρό στην αγκαλιά του άρχισε να κλαίει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις